reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam Was późną porą :-)

Widziałam że zamknięty podzielił śnieżynki i już nie jest tak fajnie jak było.
Muszę się przyznać bez bicia że myślałam że zamknięty będzie rzadziej używany niż ogólny a tu zonk.:-p Ja zaglądam tylko na ogólny ale i tak mnie nikt nie pamięta...

Kolorowych snów Lodóweczki :rofl2:

No jak to Cie nikt nie pamieta:tak::tak:Nie odzywalas sie ostatnio czesto, ale pamietamy, pamietamy o Tobie:tak::tak:

Milej nocki Shingle

reklama
To znaczy co miesiąc i tak będę pomykać do położnej najwyżej prywatnie...teście się rzucą. Opieka taka sama jak tutaj, bezpłatne zastrzyki na bóle...
A jak to będzie jak Oski się urodzi, jakiego języka mam go uczyć przecież znam tylko polski...ja mam po polsku go uczyć a D. po angielsku? Oski podziękuje po 1 dniu...
Nawet zapomniałam się szwagrowej zapytać...czy tam są polskie przedszkola, zerówki?
Gucha jak pojedziesz to szybko idz do pierwszej przychodni najblizej domu i zarejstruj sie u lekarza (GP) powiedz ze jestes w ciazy a on ci da namiary na polozna ( po co prywatnie ) i normalnie chodzisz na wizyty a pewnie cie jeszcze umowi na Usg . Zgadza sie o i opieke nie masz sie co martwic jest za darmo .A co do jezyka - szybko sie nauczy i ciebie bedzie uczyl . U nas jest tylko sobotnia szkolka - prywatna 3 godz taka odskocznia ale zadna rewelka...

Witam Was późną porą :-)

Widziałam że zamknięty podzielił śnieżynki i już nie jest tak fajnie jak było.
Muszę się przyznać bez bicia że myślałam że zamknięty będzie rzadziej używany niż ogólny a tu zonk.:-p Ja zaglądam tylko na ogólny ale i tak mnie nikt nie pamięta...

Kolorowych snów Lodóweczki :rofl2:

masz jeden z ładniejszych avatarów na tym forum, więc trudno cię zapomnieć;-);-);-)

słonko a kto nie ma problemów :-) A pieniazki mi tez by sie bardzo przydały moglibymy sie wyprowadzic od rodziców na swoje bo juz powoli robi sie to meczace! Moim zdaniem w totolotka to tylko bogaci wygrywaja :-(

Z tym totkiem to chyba masz rację... My też sięzdecydowliśmy mieszkać w wynajętym mieszkaniu, chociaż u rodziców luksus. Ale SIĘNIEDA!!!

18 listopada jutro teściowa bilet mi kupuje...matko, oby się obyło bez łez bo będzie tragedia bez kitu...

Nie wierzę, że się zdecydowałam...

Kurczę, trzymaj się, i staraj się nie denerwować dzidziuli...

reklama
Do góry