reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Oh Sylcia przygotuj sie nerwowo hehe ja wole o tym nie myslec juz wiecej bo takiego placzu u mojej malej jeszcze nie slyszalam...serce sie kraje:-:)-(
A na to spotkanko to moze umowmy sie tak wstepnie na wtorek...??? a jaka mamka z Toba by jeszcze przyszla..?:happy:

reklama
Oh Sylcia przygotuj sie nerwowo hehe ja wole o tym nie myslec juz wiecej bo takiego placzu u mojej malej jeszcze nie slyszalam...serce sie kraje:-:)-(
A na to spotkanko to moze umowmy sie tak wstepnie na wtorek...??? a jaka mamka z Toba by jeszcze przyszla..?:happy:

Ok to Ty wpadnij do mnie w pon a ja do Ciebie w wtorek i przy okazji sobie do parkwaya podskocze :)) A mamka moze sie skusii wpasc z innego forum :))

Sylcia, to Ty zapraszasz w poniedzialek a ja zapraszam we wtorek:-):tak::tak:
w poniedzialek kolo polodnia ja chetnie bym mogla wpasc do Ciebie:) tylko musisz mi wytlumaczyc gdzie mieszkasz:) a jesli drozdusia ma rowniez ochote to moze zabrac sie ze mna:)??
ZAPRASZAM do mnie we wtorek:):)

Sylcia, to Ty zapraszasz w poniedzialek a ja zapraszam we wtorek:-):tak::tak:
w poniedzialek kolo polodnia ja chetnie bym mogla wpasc do Ciebie:) tylko musisz mi wytlumaczyc gdzie mieszkasz:) a jesli drozdusia ma rowniez ochote to moze zabrac sie ze mna:)??
ZAPRASZAM do mnie we wtorek:):)

Noo pwenie bez problemu zapraszam wszystkie :) A jakby sie z Toba Drozdusia zabrala to ona By Cie pokierowala co i jak :))

ALe jakby co to ja mieszkam na Raheen kolo centry i south court hotel :)) Niedaleko jest szkola i industrial park :)

Okej Sylwia to jeszcze zobaczymy co drozdusia powie, a jak cos to jeszcze sie dokladnie zgadamy:)
Ja juz sie zegnam bo ledwo na oczka patrze, mam nadzieje ze mala da pospac i te przekute uszy nie zakloca jej i mojego spokojnego snu.....
Dobranoc i dojuterka

Okej Sylwia to jeszcze zobaczymy co drozdusia powie, a jak cos to jeszcze sie dokladnie zgadamy:)
Ja juz sie zegnam bo ledwo na oczka patrze, mam nadzieje ze mala da pospac i te przekute uszy nie zakloca jej i mojego spokojnego snu.....
Dobranoc i dojuterka

napewno bedzie dobrze :)) niemartw sie na zapas :))

Buzka babkii i Boszeee wygoncie mnie stad bo ja pojsc nie moge :-p:-p:-p

hello kobietki.widzę że wczoraj ostro się umawiałyście.jeśli o mnie chodzi to ja tradycyjnie jestem chętna,zwarta i gotowa;-) u Gosi ten wtorek jak najbardziej.co do jutra u ciebie Sylcia to też ok tyle że na 9.25 mam wizytę w maternity.wcześniej jak ok 12 pewnie wolna nie będę.więc Gosia jakbym miała się zabrać z tobą to tak po 12.a jeśli chcesz jechać wcześniej to spoko,najwyżej zawiezie mnie mój T bo ma akurat wolne
uciekam na śniadanko,do potem

Heja Lejdis :))

drozdusia umowmy sie ze zapraszam was wszystkie okolo 13 :))

Martuana ma tesciowke Kasia jest w Dublinie Krycha i Justyna w Polsce Bozenka ma chyba jeszcze znajomkow Cytrusek niewiem czy pracuje a wiec licze ze reszta z was wpadnie :))

reklama
witam mamusie :-):-) troszke mnie tu nie bylo i myslalam ze nie nigdy nie skoncze nadrabiac czytania - ale naklikalyscie dziewczyny :szok::szok: weekend niestety spedzam pod znakiem katarku - najpierw maz sie rozchorowal a teraz mnie cos lapie i bronie sie jak tylko moge zeby mnie nie rozlozylo

mam nadzieje ze wy wszystkie zdrowe :-):-)

ah bym zapomniala - Witam nowa mamusie :-)

Do góry