reklama
Dobra to ja spać idę, jutro o 6:00 wstać, a coś ostatnio mam problemy z zaśnięciem, a jak się położę to myśli zaraz zaczną mnie nachodzić co do wyjazdu, wylotu, lądowania,życia tam i w ogóle 100 pytań...więc życzę miłych snów i szybkiego zaśnięcia
śpij dobrze kochana, nie myśl za dużo

kaasiorek84
Fanka BB :)
hej laseczki:-):-):-) ważna wiadomość o spotkaniu w piatek!!!!! napisałam wam ja w temacie Spotkanie.....proszę o zapoznanie sie

niedawnoo wróciłam z miasta i jestem totalnie wykończona, ale dostałam dzis paczke z pościela baldachimem i ochraniaczem, potem bylam na zakupach i udalo mi sie z okazji 25 urodzin Aventa kupic podgrzewacz 25 procent taniej:-):-):-):-) i pare innych pierduł wiec humorek mam pozytywny:-):-):-):-) ide szamac kolacje bom głodna niesamowicie buziaczki

Witam Lodóweczki.
Jak się Wam spało? Mi jakoś niespecjalnie, nie mogłam się ułożyć i niedawno się obudziłam, bo czułam się jakby coś mnie zgniatało
. Oczywiście okazało się, że to mój kocur wagi ciężkiej, całe 8kg szczęścia, a ma dopiero 9 miesięcy
Gucha trzymam kciuki za Twoją wizytę, sny zazwyczaj spełniają się na odwrót (mi od początku ciąży śniło się, że będzie córeczka, a jest synuś:-)) więc na pewno wszystko będzie dobrze
Miłego poranka Wam życzę;-)
Jak się Wam spało? Mi jakoś niespecjalnie, nie mogłam się ułożyć i niedawno się obudziłam, bo czułam się jakby coś mnie zgniatało

monikasia
Fanka BB :)
Witam Dziewczynki:-)
Ja juz tez na nogach, bo zupe juz gotuje pozniej czupryne umyc i mieszkanko obejrzec:-)
Gucha Ty to masz stresa;-)Ale spoko wszystko bedzie ok
Jak juz wsiadziesz w ten samolot to kamien z serca. Najgorsze przygotowania.
Ja juz tez na nogach, bo zupe juz gotuje pozniej czupryne umyc i mieszkanko obejrzec:-)
Gucha Ty to masz stresa;-)Ale spoko wszystko bedzie ok

reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień Dobry Dziewczyny:-)ja niedano wstałam czekam na gości z administracji bo mają zawór od gazu wymienić, bo wczoraj przyszli skontrolować, a tu zonk gaz w łazience się ulatnia
no więc czekam na starszych panów ech... myślałam że chociaż naciesze oko;-)
zaraz jakieś śniadanicho pasuje wsunąć a potem potem będę naprawiać swoją skleroze wczorajszą i zaświadczenie od gin. załatwiać na szkołę rodzenia
Miłego przedpołudnia Wam życzę