martolinka
Mama i nie tylko :-)
A ja tu taka samiuteńka w domciu..:--(gdyby nie BB, to ja nie wiem;-)
heheh
a nie masz lęków tak sama w domu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja tu taka samiuteńka w domciu..:--(gdyby nie BB, to ja nie wiem;-)
heheh
a nie masz lęków tak sama w domu?ja to chociaż mam 2 koty
![]()
a nie masz lęków tak sama w domu?ja to chociaż mam 2 koty
![]()
Kochana, bb Ci porodu nie odbierze![]()
A ja..tylko telefon, jak coś mnie gryziea nie masz lęków tak sama w domu?ja to chociaż mam 2 koty
![]()
Te 2 koty to raczej marne pocieszenieno chyba, że są wyszkolone w odbieraniu porodów:-)
No fakt..a moja sąsiadka z naprzeciwka ma jakieś 82 lata;-);-)
Gorzej, jakbym musiała urodzić i jeszcze dodatkowo sąsiadkę reanimowaćTaka sasiadka to skarb! Pomysl jakie ma doswiadczenie! ;-)
a nie dopytałam, staneło na tym, ze zwierzeta zjadaja swoje łozyska i wtedy jakos troche zmieniłam temat.. chyba o grobach pózniej było, bo to helloween przeiez..to dobrze ze sie spytalas o ta pepowine, bo teraz w razie czego bedziemy wiedziec co robic
ale odciac dziecko od lozyska, czy niech tak sobie razem leza?
![]()
Tak samo jak Maxwell bb porodu nie odbierze, tak samo Ty nie masz co liczyc na koty
A ja tez sama w domku, tylko rano mam atak paniki, potem przechodzi ;-)
a nie dopytałam, staneło na tym, ze zwierzeta zjadaja swoje łozyska i wtedy jakos troche zmieniłam temat.. chyba o grobach pózniej było, bo to helloween przeiez..
OłłłeeeeCzyli czeka mnie pozarcie lozyska![]()