reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ja tylko na chwilke zdac relacje ;-)
Bylam rano na ktg i sie okazalo, ze tak jak w sobote wychodzily skurcze regularne kazdy na 80% to teraz NIC! Wszystko sie cofnelo i nic nie zapowiada sie na porod naturalny :no: W sobote mam sie stawic na patologie ciazy, przebadaja mnie i sie zdecyduja co dalej. Prawdopodobnie skonczy sie cesarskim cieciem :-( jestem zalamana :-(

reklama
Bylam rano na ktg i sie okazalo, ze tak jak w sobote wychodzily skurcze regularne kazdy na 80% to teraz NIC! Wszystko sie cofnelo i nic nie zapowiada sie na porod naturalny :no: W sobote mam sie stawic na patologie ciazy, przebadaja mnie i sie zdecyduja co dalej. Prawdopodobnie skonczy sie cesarskim cieciem :-( jestem zalamana :-(

dziunka bedzie dobrze:tak: dasz rade a juz niedlugo utulisz swoje malenstwo:tak: moze do soboty cos samo ruszy? nigdy nic niewiadomo:-p

Do soboty masz trzy dni - może ruszy - trzymam kciuki kochana!!:tak::tak:

Witam,
Jestem mezem Natalii. Aktualnie jestesmy w szpitalu I czekamy. Rozwarcie 1cm I stoi w miejscu od 3 nad ranem to samo. Skurcze ma strasznie bolesne. Chodzi po sali I probuje sobie znalezc miejsce. Dostala jakis zastrzyk przeciwbulowy, ktory nic nie pomogl. Teraz wpadla polozna zmierzyla rozwarcie I dalej to samo. Planuja ja przeniesc na patologie.

Pozdrawiam,
Lukasz M.

ps.sorka za interpunkcje - pisze z pda.

MAXIM utul Natalkę od nas!!!Biedulką się tak męczy:-( ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA NIECH PORÓD RUSZY Z KOPYTA I UTULCIE JAK NAJSZYBCIEJ ZUZIĘ:tak:

to nie będą wywoływać ??
nie martw się na zapas może to nawet lepiej bo jakby mieli wywoływać i męczyłabyś się pare godzin a jakby nic z tego nie wyszło to też by cię cieli.
głowa do góry :))

reklama
Do góry