Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja robiłam, ale wszystko wyszło ok. pewnie koleżankę na amniopunkcję będą kierować?kochane, czy któraś z Was robiła może testy PAPP-A e I tryestrze? mojej koleżance wyszedl nieprawidłowy wynik, szukam teraz wiedzy...
tak, a tam jest ryzyko poronienia, no i tak szukam jakichś pozytywnych przykłądów, a gdzie lepsze mogę znaleźć, jak nie wśród nas :-)ja robiłam, ale wszystko wyszło ok. pewnie koleżankę na amniopunkcję będą kierować?
ja nie pomogę bo nie wiem nawet co to za testkochane, czy któraś z Was robiła może testy PAPP-A e I tryestrze? mojej koleżance wyszedl nieprawidłowy wynik, szukam teraz wiedzy...

wszystko widziałam na własne oczy, nie ma mowy o pomyłce!!
Jest duża a mianowicie na dzień wczorajszy 3780gr. Następna wiadomość: Jeśli nie urodzę do 30.11 to na wywołanie mam się zgłosić 03.12. Czekamy tak długo bo mój gin chce być przy wywoływaniu, a w tym dniu ma dyżur. Mamy się spodziewać że Lena do porodu troszke jeszcze podrośnie i może waga dojść do ok. 4 kg. Ciekawe jak ja ją urodzę...
Nie ma wskazań do cięcia cesarskiego, Łożysko 3stopień, gotowe do porodu, moja mała też w pełni rozwinięta. Oj tylko ta szyjka...!! W zasadzie nie ma tego złego. Tak czy inaczej do końca przyszłego tyg. mała na 100% będzie już w moich ramionach
Koleżanka mojej mamy robiła ten test i wyszedł źle, skierowali na aminopunkcję i też stwierdzili, ze najprawdopodobniej dziecko ma zespół downa. Urodziła zdrowiuteńką Anię - dziś z resztą ma już 3 lata.tak, a tam jest ryzyko poronienia, no i tak szukam jakichś pozytywnych przykłądów, a gdzie lepsze mogę znaleźć, jak nie wśród nas :-)
najbardziej szukam kogoś, kto miał kiepski wynik, a z dzidzią jednak wszystko ok!! Przecież to bardzo możliwe!