Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niemozliwe uwierz miMiejmy nadzieję, że nam tez pójdzie tak sprawnie... Ja ciągle mam jakiś strach, ze nie rozpoznam oznak porodu choć wiem, że to pewnie niemożliwe![]()

Miejmy nadzieję, że nam tez pójdzie tak sprawnie... Ja ciągle mam jakiś strach, ze nie rozpoznam oznak porodu choć wiem, że to pewnie niemożliwe![]()
cały czas doszukuję się oznak porodu, popadam w paranoje powoli
A na dodatek strasznie boję sie że poród bedzie ciężki skoro moja "mała" ma prawie 4kgMagda ale ty jak widzę masz już 40 tc więc możesz jechac do szpitala jak coś Cie zaniepokoi bez obaw że coś ktoś powie! Masz do tego prawo! Tym bardzej ze mija termin porodu!Też się tego boję tzn. ja odwrotnie: że pojade do szpitala niby że rodzę a w żeczywistości to będą przepowiadającecały czas doszukuję się oznak porodu, popadam w paranoje powoli
A na dodatek strasznie boję sie że poród bedzie ciężki skoro moja "mała" ma prawie 4kg
Też się tego boję tzn. ja odwrotnie: że pojade do szpitala niby że rodzę a w żeczywistości to będą przepowiadającecały czas doszukuję się oznak porodu, popadam w paranoje powoli
A na dodatek strasznie boję sie że poród bedzie ciężki skoro moja "mała" ma prawie 4kg[/QUOTE/]
Lekarze czasami sie myla co do wagi dzieci wiec moze nie bedzie taka duza ;-)
lekarz pocieszyl mnie, ze "szyjka sie zaczela przygotowywac" cokolwiek to znaczy.