reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dobry wieczór :)
Widzę, że piszecie o laktacji ja od jakiś 2 tyg budzę się z mokrą koszulką :szok:
Za to piersi mi nie urosły nic a nic :eek: dziwnie tak jakoś ...
Jak wieczorek mija Kobietki?
Ja dziś wściekła jak nie wiem co w sumie bez powodu mam nadzieję, że jak odeśpię to przejdzie :)

reklama
Na zdrowie:-)
Coś cicho tutaj...
dziekujemy, bo i ja odgapilam przepis:)))
Witam wieczorowo...
U nas bez wiekszych zmian, kaszel i katar a na to tylko domowe sposoby...wiec pewnie jeszcze troche potrwa..
Widze, ze rozmawialyscie trche o laktacji.. u mnie nic, ani kropli, ale poprzednio tez nic ze mnie nie cieklo, wiec to chyba sprawa indywidualna.

Poza tym u nas nudy. Lalo caly dzien wiec nawet okna otwieralam z ciezkim sercem... taki jakis przygneboajacy dzien dzisiaj...

zmykam juz do lozeczka pomalu, ale najpierw jakis filmik pewnie jeszcze i ciepla herbatka z miodkiem i cytryna...
Pozdrawaim wszystkie goraco!
Aninaka! Jeszcze raz! Trafilas z ta salatka w 10tke! Mowie Ci ... nawet dzisiaj Nutelli przez to nie tknelam ;o))

A ja właśnie z Moim ugotowaliśmy zupę-krem z dyni :-)
Jeszcze nie wiem jak smakuje, bo jest gorąca ;-) i nie chcę sobie oparzyć pyszczka.

Ale jeśli któraś będzie miała smaka, to wrzucę przepis na odpowiedni wątek :-D

przyszłam Wam powiedzieć dobranoc:-) padam na twarz to pakowanie mnie przerasta:-( Miłej nocy i kolorowych snów Wam życzę:-)

reklama
Patrycja - powodzenia przy dalszym pakowaniu. Dasz radę :-)
Tygrynko - pisanie mgr nie jest takie straszne. Miliony dasły radę, poradzisz sobie i Ty ;-)
Aninaka - zupka taka na serkach topionych z grzankami :-D Ale też pycha, już jadłam ;-)

No to i ja się pożegnam :-)
Miłej nocki Skarby Duże i Małe :-D
Do jutra

Do góry