reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczynki w niebieskim też ladnie wygladaja 

mysz1978
Fanka BB :)
popieram - ja sie ubeiram na niebiesko i ladnie wygladam 
A swoaj droga tez mam niemal same niebieskie ubranka - jak bedzie dziewcyznka to zanim pozna pojecie koloru i wyksztalci sobei wlasna opinie i gust to bedzie chodzic w niebieskich wlasnie

A swoaj droga tez mam niemal same niebieskie ubranka - jak bedzie dziewcyznka to zanim pozna pojecie koloru i wyksztalci sobei wlasna opinie i gust to bedzie chodzic w niebieskich wlasnie

hej
i ja wkoncu cos kupilam dla córki
pierwszy zakup ale konkretny - wozek
Emmaljunge City Cross. Dzis wlasnie przyszla
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CITY CROSS 2010 głęboko-spacerowy tylko 11kg>
jestem naprawde zadowolona
na punkcie wozkow mam troche hopla wiec to byl wybor sprawdzony juz
i ja wkoncu cos kupilam dla córki
pierwszy zakup ale konkretny - wozek
Emmaljunge City Cross. Dzis wlasnie przyszla
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CITY CROSS 2010 głęboko-spacerowy tylko 11kg>
jestem naprawde zadowolona
na punkcie wozkow mam troche hopla wiec to byl wybor sprawdzony juz
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ja piłki nie mam, ale mam worek sako, podobno dobry dla kobiet w ciąży, może i wygodny, ale później z niego wstać to tragedia
ale fajny ogólnie jest i Dawidek lubi się na nim wylegiwać, a jak przyjdą dzieciaki to skaczą na niego
O taki 

blueberry77
Podwójna Marcówka :)
My właśnie ostatnio myśleliśmy o zakupie takich foteli. A jaki masz rozmiar?Też mam sako. Na imieninki dostałam, bo zawsze o nim mażyłam. Tylko ja mam inny - taki bardziej fotel. Mnie sie wygodnie i sioada i wstaje. Filipek tez go uwielbia:-)
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Właśnie nie mam w ogóle fotelika, dopiero muszę kupić. Nawet Cię pytałam kilka stron wcześniej, czy to jest taki sam jak twójblueberry - a fotelik masz oryginalny do tego wozka??? To jest wozek Casualplay???bo jak tak to to jest taki sam praktycznie jak moj fotelik Mutsy Play - rozkladany do pozycji lezacej
![]()