reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ja dodaję swoje dzisiejsze lumpeksowe zakupy, już króluje kolor niebieski, także jak nagle zmieni się na dziewczynkę , to będzie chodzić na niebiesko.

Załączniki

• PB184726.jpg
    PB184726.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 42
  • PB184727.jpg
    PB184727.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 42
kamikaa - ty chyba zartujesz :-D:-D:-D Musialybysmy miec Bog wie jakie chaty zeby jeszcze na wielka pilke miec miejsce :-D

W skzolach rodzenia sa takei pilki tak w ogole :tak:

popieram - ja sie ubeiram na niebiesko i ladnie wygladam :-D

A swoaj droga tez mam niemal same niebieskie ubranka - jak bedzie dziewcyznka to zanim pozna pojecie koloru i wyksztalci sobei wlasna opinie i gust to bedzie chodzic w niebieskich wlasnie :-D

Ja piłki nie mam, ale mam worek sako, podobno dobry dla kobiet w ciąży, może i wygodny, ale później z niego wstać to tragedia :D ale fajny ogólnie jest i Dawidek lubi się na nim wylegiwać, a jak przyjdą dzieciaki to skaczą na niego :) O taki :)

clipboard05.jpg

Też mam sako :). Na imieninki dostałam, bo zawsze o nim mażyłam. Tylko ja mam inny - taki bardziej fotel. Mnie sie wygodnie i sioada i wstaje. Filipek tez go uwielbia:-)

reklama
blueberry - a fotelik masz oryginalny do tego wozka??? To jest wozek Casualplay??? :tak: bo jak tak to to jest taki sam praktycznie jak moj fotelik Mutsy Play - rozkladany do pozycji lezacej :tak:
Właśnie nie mam w ogóle fotelika, dopiero muszę kupić. Nawet Cię pytałam kilka stron wcześniej, czy to jest taki sam jak twój :-D. Rozumiem, że polecasz? Bo się zastanawiałam, czy kupić ten rozkładany, czy zwykły.

Do góry