reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Emmaliungi sa nie do zdarcia :tak::tak::tak: swietny wybor :-) Chociaz sama nie wiem jaki kola lepsze - niby piankowe sa lzejsze, ale nie wiem czy jednak mim owszystko nei wolalabym pompowanych. Ale tak czy siak - wozek super :-)

blueberry - nie zauwazyla mze pytasz :zawstydzona/y: z fotelika Mutsy Play bylam b. zadowolona - sluzyl nam prawie rok :tak: (11 mikesiecy) a synek rosl blyskawicznie. Na tyle blyskawicznie ze majac 3 miesiace jezdzil jzu w spacerowce :eek:
Kupilam ten fotelik na osobnej auckcji (wozek na innej) i ludziep isali ze uwazaja ze to byl najlepszy zakup jesli chodzi o cla yzestaw Mutsy - i ja to popieram. Na foru mo wozkach dziewcyzny wprawdzie krecily nosem, ze Maxi Cosi lepiej wypada w testach, ale ja i tak wole ten ze wzgledu na to rozkladanie na plasko :tak:

A jeszcze co do gondoli to Roany maja wieksze gondole to tak z 5 miesiecy spokojnie dzieci pojezdza :tak:

ja tez mam ten fotel sako
moj syn akrobacje na nim urzadza

ja mam ten najwiekszy z mozliwych chyba, troche nawet za duzy jest

mysz1978 troche sie balam tych piankowych kol , ale naprawde nie ma roznicy z pompowanymi w prowadzeniu, chodzilo mi o to ze ten model emmaljugi jest moim zdaniem najzgrabniejszy taki, reszta to wogole jest wielka
a tak apropo fotelkika musty to czy one sa w miare duze ?
ja musze kupic fotelik jeszcze i napewno te rozkladane sa najwygodniejsze dla dziecka i moze bym taki kupila... tylko musze miec w miare duzy zeby mala pojezdzila tak do ok roku
nie bede go mogla zamontowac na wozku ale ja i tak z tego nie korzystalam wiec wszystko mi jedno jaki kupie , byle by byl dobry i wygodny :)

blueberry - nie zauwazyla mze pytasz :zawstydzona/y: z fotelika Mutsy Play bylam b. zadowolona - sluzyl nam prawie rok :tak: (11 mikesiecy) a synek rosl blyskawicznie. Na tyle blyskawicznie ze majac 3 miesiace jezdzil jzu w spacerowce :eek:
Kupilam ten fotelik na osobnej auckcji (wozek na innej) i ludziep isali ze uwazaja ze to byl najlepszy zakup jesli chodzi o cla yzestaw Mutsy - i ja to popieram. Na foru mo wozkach dziewcyzny wprawdzie krecily nosem, ze Maxi Cosi lepiej wypada w testach, ale ja i tak wole ten ze wzgledu na to rozkladanie na plasko :tak:
Dzięki za odpowiedź :-D. W takim razie chyba taki wybiorę :tak:

Właśnie one są w różnych rozmiarach i kształtach - niektóre bardziej do "wylegiwania się" niż do siedzenia, a inne bardziej jak fotel. Ostatnio trafiliśmy na stoisko z takimi workami w centrum handlowym i tak nas naszło :-)

Tak dzieciaki mają na nich frajdę, na moim można siedzieć i leżeć, mam z eko skóry polecam! bo te materiałowe się szybko robią zniszczone, znajoma ma, po za tym w tej firmie co kupywałam można dokupywać te kulki styropianowe co są w tych workach, bo po jakimś czasie się one ugniatają.

Dziewczynki, mam pytanko: właśnie przeglądam na allegro rzeczy dla niemowlaczka i zastanawiam się nad zakupem paru rzeczy (nowych): policzyłam sobie, że za 10 rzeczy (na początek po 1 sztuce) zapłacę z kosztami przesyłki 100 zł:-)wychodzi mi więc, że każda rzecz po około 10 zł, więc taniej niż w sklepie. Jakie macie doświadczenia w zakupach ubranek niemowlęcych przez internet?? Trochę się obawiam, ale z drugiej strony i tak trzeba maleństwu na początek kupić po chociaż 3-4 rzeczy z najmniejszego rozmiaru, więc chyba ta stówka to nie wydatek...co myślicie??
Ja kupilam na allegro spiochy dla sebusia przed porodem i okazały sie swietne czapeczki tez zamawialam pilotki i wszystko swietna jakosc bylam zadowolona i nadal wygladaja jak nowe. Tez musze kupic kilka rzeczy mimo ze mam ich mnostwo, ale to nie fair ze sebus mial wszystko nowe a Krystianek po bracie hehe:-D

Ale sliczne wozeczki....mi sie osobiscie baaaaaaaardzo podobaja te z gondolką....przy sebusiu mialam ten klasyczny wozek ale musze go sprzedac i niestety gondolki nie kupie bo musze miec blizniaczy..... acz kolwiek ciagle nad tym mysle, ale wydaje mi sie to nie uniknione...i mam juz upatrzone kilka modeli na allegro ja bym juz kupowala ale K twierdzi ze mamy czas:eek:

reklama
Przepraszam, że się wtrące kochane.. Ale tak czytam co tu piszecie, i dochodzę do wniosku, czy naprawdę warto nam myśleć na większą gondolką, jak urodzimy w marcu, a to wiosna już prawie, może do czerwca lipca powozimy dzidzi w gondolce, a później albo fotelik, albo spacerówka.. No ja nie wiem, ale to samo moja mama mi mówiła wczoraj jak byłyśmy w smykatesach za wózeczkami popatrzeć i łóżeczkami. Nie wiem ja się nie spieram, ale już sama nie wiem :-(

Do góry