reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dobra ucieklam konczyc obiad i czekam na M musze byc grzeczna i mila to posklada meble :-D a i jeszcze na zakupy musimy jechac bo nic nie ma :))

Jak mi sil starczy to zagladne wieczorkiem :)
Uwazac na siebie i brzuszki :)

Pospalam a teraz gotuje obiado-kolacje :)miala byc ryba a beda jajka w sosie musztardowym i ziemniaczki :)) ale zjem dopiero tak kolo 17,30 jak juz M bedzie w domkui mam nadzieje ze zaraz po obiedzie wezmie sie za skladanie kuchni i podlaczy pralencje i bede mogla w koncu prac :-D
Wejdź na górze strony w "Społeczność" - "Grupy społecznościowe" i wyświetli Ci się do jakich masz dostęp :-)

Kiedy zobaczymy kuchnię???

Cześć!:-)

Ah ja jestem dzisiaj totalnie nie do życia! :-(Wczoraj zawiozłam wszytstko co miałam promotorce i była zadowolona. W związku z moją ciążą bedziemy się głównie kontaktować meilowo i bardzo mi to odpowiada. Hihi
Połazilismy z M po Krakowie. Taki spokojniutki spacerek sobie zrobiliśmy. Ale ja chodze jak ślimak...Jak tylko troche szybciej pojde to już brzuszek boli. No więc szlismy bardzo bardzo bardzo powoli hihi M znalazła dla mnie oferte na sylwestra „Sylwester dla seniorów” haha :-D
Dzisiaj tez mieliśmy jechać bo chciałam odrobić jedne zajęcia ale brzuch dzisiaj boli i twardy jakis był w południe. Połozyłam się i spałam 3 godzinki. Teraz już jest lepiej. Wzielam nospe i magnez i jest oki. Wieczorem pojedziemy zaległy prezent dać mamie bo przyszedl z allegro dopiero.
Ja rano mieszkanko posprzatałam ale zostawiłam dla M podłogi i łazienke bo już nie dałam rady. Dzisiaj bym tylko spala i jakaś przybita i smutna jestem.

Czarnuszka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!! Zdrówka dla Ciebie i Maleństwa i duuuużo miłości!!:-)

Donka gratuluje córeczki!!:-)

Rybka uważaj na siebie i siedz w tym szpitalu ile trzeba!!;-)

Mississ Cieszę się ze udało się przekonać męża. Skromniejsze imprezy są lepsze. Wiem z doświadczenia bo u nas było 36 osob. Była tylko moja rodzina czyli Ci którzy nas naprawdę kochają i było niesamowicie!!:tak:

Kochane ja ide czytać M jak mama bo już nowy wyszedl. Fajne artykuły i jakie ubrania dla ciężarówek mmmmm :-)

Buziaki!!;-)

ccaroline ja pamiętam jak w liceum coś mi strzeliło w karku, to ani ruszyć się nie dało.Cały dzień leżałam w łóżku z głową w jedną stronę:-D:-D:-D. Ból cholerny ale i takie głupie uczucie, że nie można głowy odwrócić:no::no:Bałam się że mi tak już zostanie :laugh2::laugh2::laugh2: ALe na drugi dzień samo przeszło.

Na szczęście już mi przechodzi, o wiele lepiej się czuję po tym leniuchowaniu :)
chcialam tez was odszukac w NK ale nie moge dojsc do tej wiadomosci i do tego posta gdzie sie wpisalam :( zniklo wszystko jak was odszukac mam :(?????????

ccaroline85 kochana chcialam sie wpisac do Marcoweczek 2010 bez komentarzy ale nie wiem jak :((

Kamila i Tomek czekaja na coreczke Marcysie :)

Dopiszę oczywiście ale jeszcze potrzebuję dokłądny termin na jaki mam zapisać :)

Mam nadzieję, że już wszystkie wiedzą jak wejsć w naszą grupę zamkniętą i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.

ON ZAPOMNIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przyszedl z pracy..... bez zyczen, bez prezentu, i jeszcze pyta skad mam ptasie mleczko...ja mu mowie ze od Kingi a on a zjakiej racji:wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(

Pozwolicie ze sobie wezme Wasze numery??tel i GG?? z grupy zamknietej??

ja wlasnie zapraszalam po tym z grupy zamknietej ale wlasnie jak mowicie pewnie czesc ma zaznaczone zeby nie mozna bylo znalezc w wyszukiwarce... jutro poprobuje znow ...

jakis dół paskudny mnie zlapal... :-( o tym wszystkim o Antolku moim maleńkim i o tej dziewczynie co moze krzysiek moj ma z nia dziecko :-(

reklama
czarnuszkaa moze cos szykuje na wieczor?? i glupka udaje dla niepoznaki?? poczekaj do wieczora moze akurat ... a jak nie to mu ladnie wspomnij zeby mu sie glupio zrobilo

Do góry