reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mag349 zerknęłam na Twój suwaczek i fajna liczba się pojawiła :D za 99 dni zostaniesz mamą :)

A ja jutro już 25 tydzień zacznę :D ale czas leci :)

Dziewczyny gofry się jeszcze robią, także zapraszam :-)

reklama
dziewczyny pewnie gdzieś to było, ale nie moge się doszukać może któraś pamięta, czy usg 3d może być refundowane tzn. skierowanie od lekarza robią za darmo, albo taniej, znajoma mówiła, że ponoć przy ciązy bliźniaczej jest refundowane ale nie moge się doszukać w necie

Nie wygrasz kochana :no: Mój wraca do domu z pracy 12tego grudnia...

Dronka! Gratuluję brzoskwinki!!! :-D

Asia powiedz kochanie jak ty sama radzisz sobie z dwojka maluchow,szczegolnie teraz.Mojego G caly dzien tez nie ma ,ale wieczorem wszystko juz na niego zrzucam.Podziwiam.

Rybka kochana trzymaj sie w kupie.Cos ten twoj maluszek strasznie sie spieszy.Lez sobie spokojnie w szpitalku,bo tam masz stala opieke i zawsze bezpieczniej.

Czarnuszka STO LAT,STO LAT.Spelnienia wszystkich nawet tych najbardziej skrytych marzen.Szczesliwego rozwiazania,a takze wlasnego mieszkanka z wlasna kuchnia.

Missiiss super ze mezus zgodzil sie na luty,rodzice tez pewnie sie zgodza.

Ja nicke mialam kiepska.Co chwilke kibelek.Moje malenstwo za to bardzo dzis spokojne.Rzeczywiscie czuje ze jest do gory nogami bo czuje masarz zeber,a do tej pory stepowal po pecherzu.Moze dlatego tez mniej go czuje.Nie wiem co lepsze. Moj G wczoraj zastanawial sie jak to moze byc ze dzidzi w brzuszku wygodnie tak glowa w dol i ze to moze zawrotu glowy dostac.Usmialam sie z niego.
Zaraz zabieram sie za pozadki i ide na spacerek z maluchami.Musze pomyslec co z obiadkiem.

ja również dziękuję z zaproszenia :tak:
i to racja- wszystkie jestemy super laski :-D :happy:

ON ZAPOMNIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przyszedl z pracy..... bez zyczen, bez prezentu, i jeszcze pyta skad mam ptasie mleczko...ja mu mowie ze od Kingi a on a zjakiej racji:wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(

echhhh faceci, dziury w mózgach mają :oo2:

jakis dół paskudny mnie zlapal... :-( o tym wszystkim o Antolku moim maleńkim i o tej dziewczynie co moze krzysiek moj ma z nia dziecko :-(

missiiss- o Antku myśl jak najbardziej, ale o tej lasce nawet nie myśl myśleć :no:

Przyszedl K......z szmpanem i powiedzial ze myslal ze jutro jest 21 i ze jutro chcial mnie gdzies zabrac...no i zabierze hehe ...ale prezentu nie ma :-(
ale dobrze ze se przypomnial

Idziemy pic szampanka i sie potulic troszke...
Do jutra dziubaski :*

I jeszcze raz dziekuje za zyczonka bylo mi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo miło :*:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Czarnuszka- chyba ostatnia jestem ale również wszystkiego najlepszego :-) !!!
Donka- gratuluję wymarzonej córeczki ;) :-)
Mississ- luty to super miesiąc na ślub. A jakie super zdjęcia plenerowe będziecie mieć. Pozazdrościć. :tak:

Dziewczyny ja dziś pokonałam samą siebie- tak tu rozmawiacie o jedzonku, więc pomyślałam , że i może ja coś wykombinuję . Pierwszy raz robiłam placek drożdżowy. Ostatnio jak robiłam takie ciasto ale na pączki ok 7 lat temu to po upieczeniu nie dało się tego odróżnić od kamieni. Wszyscy się śmiali że psa spokojnie bym zabiła :sorry:, no i dziś po raz drugi porwałam się na takie ciasto - ale byłam zła jak w misce ani drgnęło :wściekła/y:, ale cóż wpakowałam do blachy i myślę - co ma być niech będzie - kochane urosło :-D:-D:-D i jest pyszne tzn. prawie było bo już niewiele zostało :-D

Do góry