reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny dziękuję za zaproszenia na nk :)

Czarnuszka88 ja bym się bardzo wściekła, nie wiem sama co bym zrobiła.

A co naszych danych to właśnie chyba je po to podajemy abyśmy w razie co miały do siebie kontakt, bądź właśnie dodały do znajomych na nk.

reklama
ON ZAPOMNIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przyszedl z pracy..... bez zyczen, bez prezentu, i jeszcze pyta skad mam ptasie mleczko...ja mu mowie ze od Kingi a on a zjakiej racji:wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(

Pozwolicie ze sobie wezme Wasze numery??tel i GG?? z grupy zamknietej??

Kochana moze szykuje na wieczór niespodzianke.Oczywiscie smiało mozesz wziasc.

ja wlasnie zapraszalam po tym z grupy zamknietej ale wlasnie jak mowicie pewnie czesc ma zaznaczone zeby nie mozna bylo znalezc w wyszukiwarce... jutro poprobuje znow ...

jakis dół paskudny mnie zlapal... :-( o tym wszystkim o Antolku moim maleńkim i o tej dziewczynie co moze krzysiek moj ma z nia dziecko :-(
- Emilka jakas ty śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D

Dziewczyny dziękuję za zaproszenia na nk :)

Czarnuszka88 ja bym się bardzo wściekła, nie wiem sama co bym zrobiła.

A co naszych danych to właśnie chyba je po to podajemy abyśmy w razie co miały do siebie kontakt, bądź właśnie dodały do znajomych na nk.
- Wole zapytac zeby potem nie bylo;-)

Czekam do wieczora...... o 21 ide spac!!!! teraz pojechal do kolegi co naprawia mu auto , zaraz pewnie wróci

Czarnuszka88 A może właśnie pojechał dla Ciebie Kochana po jakąś niespodziankę!

madzia84 dziękuję za zaproszenie, ja to jak dostanę zaprosznie wchodzę do naszej grupy, aby zobaczyć z kim mam przyjemność :) :-)

reklama
A mój to notorycznie zapomina o wszelkich świętach i mouch irodzinach również. Na dodatek przez tyle lat nie zapamiętał kiedy je obchodze :-D Ale jakoś juz nie przywiązuję do tego wagi, wiem, że jest roztrzepany, a święto jest dla mnie, więc ja sobie zawsze świętuję :tak:

Do góry