reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia - ojjj - współczuję kochana tego zatrucia.. i ogólnie szpitala na chatce:-:)-:)-(. Miałam nadzieję, że Twoim chłopcom się szybciej poprawi..a tak dochodzi Ci jeszcze Mąż do opieki :-(- buziaczki wysylam w Twoja stronę :****************** i życze duuużo siły i wytrwałości w opiece calej trójcy.

A co do tego zatrucia- zapewne szybciutko się na pogotowiu z nim obejdą - w każdym bądź razie mam taką nadzieję. Oby to nie było nic poważnego.

ooo Marczo się pojawił :tak: witam - jeszcze nie miałam przyjemności :-p

a gdzie to nasze kochane dogryzaczki się pochowały? :-D confi, aga hop hop - żeby nie było że nikt was nie woła :cool2:

no niestety jak Marczo na kompie - to ja na TV albo z przyssaną Jagódką do piersi:confused2:

Marczo się pojawił i znikł. Pewnie Aga go przegoniła:tak:!!!

dokladnie. Pożarlismy sie ostro. M powiedział pare zdań za dużo... i w efekcie odłączylam go od netu:confused2::confused2::confused2:...
Teraz robi popisówkę i po raz pierwszy zajmuję się wieczornym usypianiem Jagody - oczywiście z marnym skutkiem:cool::cool::cool:...
ale ja póki co staram sie nie reagować... Moje mleczko jest w lodówce - więc nawet ma szanse ją nakarmić:-p

elza - witaj!!!

reklama
Ja chce:tak: tylko mloda nie chce,pluje,trzepie sie i prycha,czasem nawet odruch wymiotny sie pojawi:szok: no i nawet jak wcisne jej troszke kaszki to ma po nich zielone kupy-masakra. Ha,za to uwielbia te kaszki hippa w sloiczkach ale one sa z manna i nie wiem ile tej manny tam jest.Juz mialam wszystkie smaki i firmy kaszek i nic,be a sinlac wmlucila caly,tzn 120 ml,nie wiem moze za duzo jej dalam:zawstydzona/y:
Myślę, że w tych słoiczkach jest tyle glutenu ile jest zgodnie ze schematem żywienia. Ja ostatnio kupłam z nestle chyba kaszkę ze śliwką i na opakowaniu nic nie pisało, więc ja sobie do nich maila wysłałam i odpowiedziano mi, że jeśli przygotuję tak jak pisze na opakowaniu to ta porcja będzie miała właśnie te 2-3 gramy glutenu.

Myślę, że w tych słoiczkach jest tyle glutenu ile jest zgodnie ze schematem żywienia. Ja ostatnio kupłam z nestle chyba kaszkę ze śliwką i na opakowaniu nic nie pisało, więc ja sobie do nich maila wysłałam i odpowiedziano mi, że jeśli przygotuję tak jak pisze na opakowaniu to ta porcja będzie miała właśnie te 2-3 gramy glutenu.
Hmm,no to ja kurcze w poniedzialek maila do hippa wysylam,ciekawe co mi napisza. Chociaz ostatnio szukalam infolini do nich i nie bylo,zobaczymy.\Dzieki za pomysl:-)

Pożarlismy sie ostro. M powiedział pare zdań za dużo... i w efekcie odłączylam go od netu:confused2::confused2::confused2:...
Teraz robi popisówkę i po raz pierwszy zajmuję się wieczornym usypianiem Jagody - oczywiście z marnym skutkiem:cool::cool::cool:...
ale ja póki co staram sie nie reagować... Moje mleczko jest w lodówce - więc nawet ma szanse ją nakarmić:-p
Daj mu sznsę... Może mu się powiedzie:eek:

achhh to o tej kaszce mówiłaś .......
a powiedz mi jak ja podajesz - co dziennie? jak się robi z przepisu z opakowania to ona wychodzi na rzadko (z butelki) czy na gęsto (z łyżeczki)?

też ostatnio nad nią ślepiłam w sklepie ale jakoś w końcu zrezygnowałam :eek::eek:
jak się czuje Nataszka po tej kaszce? z brzuszkiem i kupalkami wsio oki?

Ja już do bobovity i nestle pisałam, bo z tym gluten to zgłupieć można.

dokladnie:crazy::crazy::crazy:..

ja najpewniej daję Jadze ciasteczka z Hippa rozmoczone w soczku - bo z kaszkami u nas ciężko... Jedynie mleczno-ryzowe przechodzą..i to na muszą byc na gęsto (podawane łyżeczką)

reklama
Do góry