reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
zaraz zaczniemy pisac 1000 strone
)

Agniesiak85
Fanka BB :)
Czarnuszka no to M się postarał
Przypomniało mu sie i kwiatki kupił, super:-)
Patinka nie zazdroszcze przeprawy
Co za babsko dzwoni i denerwuje ludzi jak jest wszystko oki..eh..
Kamikaa super mieszkanko
:-)
My teraz idziemy do biblioteki z M bo trzeba na zajęcia do szkoły sie przygotowac i wypozyczyc ksiązki do pracy mgr
Eh.. zaczęło się.. no nic, ostatni rok, jakoś przetrwamy;-)
Więc jeszcze mam czas
Patinka nie zazdroszcze przeprawy

Kamikaa super mieszkanko

My teraz idziemy do biblioteki z M bo trzeba na zajęcia do szkoły sie przygotowac i wypozyczyc ksiązki do pracy mgr

Ja też mam już kupioną i stoi w szafce:-) Nie wiem kiedy ją wypije.. moze w grudniu bo na 22 grudnia na wizytę musze miec wynikiwitajcie
zabieram sie do czytania, ale właśnie wypiłam glukozę co za swiństwo normalnie cukier puder z proszkiem do pieczenia teraz mdli jak cholera dlatego musiałam poczytać, żeby się zapomnieć, nie wiem jak u was, mnie rozbawiło, że trzeba samemu lecieć do apteki kupić glukozę, ale cieszę się, ze nie muszę siedzieć tej godziny w przychodni, akurat nadrobię forum, a mdli jak cholera, normalnie, aż się ciepło zrobiło
miłego dnia zabieram się do lektury

Oj bidulko... Kochana trzymaj się i nie załamuj! jestesmy z Toba.witajcie z rana
ja nadal w szpitalu i mam doła i depreche i już wszystko razem
mam bóle skurcze czasami mijają potem znowu są i tak w kółko
od środy nie ma odwiedzin![]()
Hello,
mississ-dostałam maila, przeczytałam i jak przyjdzie M z dyżuru to mu pokaże, i zobaczymy co wykombinuje,okey?
Ja jakaś dziś nie w humorze:-(nie wiem czemu....mała wariowała w nocy, zasnełam dopiero po 1...ale w sumie się wyspałam, więc nie wiem co odpowiada za mój humor...
mississ-dostałam maila, przeczytałam i jak przyjdzie M z dyżuru to mu pokaże, i zobaczymy co wykombinuje,okey?
Ja jakaś dziś nie w humorze:-(nie wiem czemu....mała wariowała w nocy, zasnełam dopiero po 1...ale w sumie się wyspałam, więc nie wiem co odpowiada za mój humor...
AsiaKC kuchnia jest tylko tak na razie ,pralka stoi na podwyrzszeniu zeby sie nie tlukla przy wirowaniu bo sasiedzi
normalnie jak kupimy nowy blat to bedzie wszystko w jednej wysokosci
Szafki beda mialy drzwiczki itd
A na te male lapki
Marcysi kupimy w ikkei taka wielka nazute maja takie swietne ogronme i wtedy bedzie czysto 
Jest jeszcze duzo pracy wszedzie brakuje firanek choc takich zwyklych nie chcemy beda takie z bambusa
i dywan do salonu i jeszcze jakas lampka i 2 duze kwiatki
matko i to i tamto konca nie ma

A na te male lapki
Jest jeszcze duzo pracy wszedzie brakuje firanek choc takich zwyklych nie chcemy beda takie z bambusa
cześć kochane!
Chciałam się tylko z wami przywitać, a później was nadrobię, bo lecę do lumpku pogrzebać:-)
Noc mi minęła średnio.. znowu miałam bóle miesiączkowe w podbrzuszu:-( Wzięłam dwie nospy i magnez i po jakimś czasie przeszło... nie wiem czemu mnie tak co tydzień boli... i to ból mnie w nocy budzi. Mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku. A do gina mam jeszcze dwa tygodnie:-(
No nic uciekam, potem was poczytam. Buziaki
Chciałam się tylko z wami przywitać, a później was nadrobię, bo lecę do lumpku pogrzebać:-)
Noc mi minęła średnio.. znowu miałam bóle miesiączkowe w podbrzuszu:-( Wzięłam dwie nospy i magnez i po jakimś czasie przeszło... nie wiem czemu mnie tak co tydzień boli... i to ból mnie w nocy budzi. Mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku. A do gina mam jeszcze dwa tygodnie:-(
No nic uciekam, potem was poczytam. Buziaki
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
marti ok
dziekuje slicznie :-)
candy jak bedzies zrodzic o terminie to i tak lozysko jest lekko przyklejone nawet jakby sie nei dalo urodzic bo cos tam wiec z pewnoscia by nie bolalo jak u mnie ale ja sie dzisiaj zapytam mojego lekarza czemu znieczulenia nie dostalam jesli mi nie ucieknie mowiac ze sie spieszy bo oni to tak czesto

candy jak bedzies zrodzic o terminie to i tak lozysko jest lekko przyklejone nawet jakby sie nei dalo urodzic bo cos tam wiec z pewnoscia by nie bolalo jak u mnie ale ja sie dzisiaj zapytam mojego lekarza czemu znieczulenia nie dostalam jesli mi nie ucieknie mowiac ze sie spieszy bo oni to tak czesto

reklama