reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziendobry !
Jezu jak w nocy strasznie wiało..:szok:u was tez?? musialam wszystkie okna pozamykac, i tak duszno było ze spac nie mogłam, a teraz mnie strasznie głowa boli:/ mysle nad kawą...chociaz ostatnio mnie zemdliło po 2 łykach..a pomyslec ze przed ciaza bylam strasznym kawoszem:) Ale odkąd nie palę i nie pije kawy, czuje sie o niebo lepiej:tak: Mojego M chyba dopadła grypa jelitowa:/ strasznie sie meczyl w nocy, i rano przed wyjsciem do vpracy. Mam nadzieje ze tov jednak nie Moj M wczoraj dorwał M jak Mama i czytał artykuł o porodzie, i jak juz przeczytał to tak patrzy na mnie i mówi: Kochanie to chyba troche boli nie ? :szok::-) heheh dobry

reklama
Witam porannie dziewczyny ;)
Wczoraj siadłam wieczorem - przeczytałam co napisałyście i tak zmęczona i senna się poczułam , że nie miałam siły myśleć aby coś naskrobać. Dacie wiary ja od 2 dni przesypiam nocki, jak na razie nic nie boli , a do kibelka mi się tak nie chciało wstawać , że dałam radę szybciutko usnąć i było ok
Mieszkano świetne - można zazdrościć :tak: , ja dla maluszka nie mam jeszcze nic !!!:-( W ogóle to mamy jeden pokoik dla siebie do którego nawet jedno krzesło już się nie zmieści . Jak malutki się urodzi na pewno rodzice pozwolą mi łóżeczko wstawić do innego pokoju ale nie będę mogła pomalować , zmienić mebli :-(, kurcze ciasnota że szok , ale o swoim to na razie możemy pomażyć.
Może uda mi się do Was zajrzeć później , bo obiadek wczorajszy i klasóweczki posprawdzane więc trochę luźniejszy wieczorek :tak:.
A ja zmykam do pracy , a tak mi się nie chce :no:.

Hejo kobitki:)

kamikaa śliczne mebelki:) narożnik mi się bardzo podoba!!:) czekamy jeszcze na kuchnie:-)

Agus27 nasi faceci mają świetne poczucie humoru :-D hehe

Oj wczoraj pisałam że ide wcześniej spać. W sumie napisałam posta, odłozyłam kompa i oczka mi się zamknęły. M jeszcze się uczył bo dzisiaj egzamin ma z seksu haha tzn etyki życia seksualnego no zobaczymy jak mu pojdzie.
Wczoraj tak sobie już fajnie zasnełam i obudził mnie telefon. Dzwoniła matka M i płacze, że jego siostra jest w śpiączce w szpitalu. Kurde zmartwilam się bo ona ma stwierdzonego guza mózgu-nieoperacyjnego i zdarzaja się jej utraty przytomności. No i nic Mariusz się zbiera i ja tez. Mysle sobie że pewnie podpieta do respiratora, stan cięzki itd. więc jedziemy. Wzielam nospe i magnez bo mimo wszystko dla mnie to stres zobaczyc tych ludzi więc się zabespieczyłam. M już łzy w oczach cala droge. Dojechalismy i idziemy na sale a tam kuzwa mac!! :eek:Laska sobie lezy na boczku, oczy otwarte, gada do nas, leci kroplówka z samej soli fizjologicznej. Myslałam ze szlag mnie trafi. My z M cała droge o tym gadaliśmy więc on wiedział o co ich pytac bo ja się nie odzywałam. No i pyta”rezonans albo tomografia komputerowa głowy była? Jakie badania jej robili?”. Ha okazało się że jej się mocniej przysnęło i nie dało jej się obudzić. Zaczeła mieć troche powykrzywiane rece i nogi, zesztywniała troszke. Ja widzialam jej EKG, zrobili jej badania krwi tylko i tak sobie poskładałam wszystko do kupy to wydaje mi się ze coś wzięła. Wypisali ja do domu. A mamusia śmieje się itd. a mnie k***** wzieła. Wstałam i powiedziałam do M że na nas już czas. Cos tam do mnie gadała ale ja udałam ze jej nie widze. Pozegnałam się z nimi i sio do domku. Jaja jak berety!! Ci ludzie muszą na siebie zwracać uwagę chocby nie wiem jakim kosztem. Grr:eek: bylismy w domu o 1:30:eek:

Nic ja lec bo za godzinke beda u mnie rodzice. Firanki już się piora. Ja wyskocze po bułeczke bo głodna jestem
Miłego i spokojnego dnia Kochane:) Ja dzisiaj robie gulasz na obiadek i kasze mniamciu a mama wiezie pierogi :) I zrobimy razem napoleonki. Hihi
Buźka:)

:-DWitajcie!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-DAle mam cudny humor!!!!!!!!!
Wczoraj Maz przyniosl mi bukiet z okazji urodzinek!!!! no i wytlumaczyl ze w sobote mial tyle pracy w robocie ze zapomnial :-( Kffffiatuszki sliczne!!! białe róże :* Kochany.... ( wsumie to jego obowiazek hihi:-D )

Ja dzis na obiad pierogi z mieskiem...ostatnio ktoras robila mniamm.....K bardzo lubi hehe, lodówka pusta a na pierogi wszystko mam, bo juz ciężko z kasa u nas auto z naprawy wrocilo 700zł plus do tego 400 ubezpieczenie :(( no i kasiory nie ma...

No ale sie wkurzylam w nocy troche na K. Pożyczył jakas gluip gre Fifa10 od kolegi i grał do 2 nad ranem a ja spac nie mogłam...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kamikaa - cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnnnnnnnneeee mieszkanko!!!!!!! zadroszcze :(((((((((((((((( bardzo mi sie podobaaaaaaaa
No i kochana musisz zapamietac sen, jaki Ci sie przyśni w "nowym" miejscu :D;-);-);-):-D:-D

No ale sie wkurzylam w nocy troche na K. Pożyczył jakas gluip gre Fifa10 od kolegi i grał do 2 nad ranem a ja spac nie mogłam...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czarnuszka mój M ma plas station 3 i gra w Fife 9. I to podłącza się do TV więc wyobraź sobie moje wieczory hehe tylko Szpakowski nawija cały czas z ekranu. Ja już jego komentarze znam na pamięć hehe Na urodzinki, które ma 21 grudnia zachciało mu się Fify 10 ale teraz zmienił zdanie na jakieś strzelanie. Myśle że kupie mu tą gre i jakąś książke o których pisałyście wcześniej :-)

Patinka no to niezłą nockę miałaś, szczerze współczuje takiej tesciowej...
Czarnuszka Twój mąż sie jednak zrehabilitował :) ciesze sie
nie wiem co na obiad zrobic , brak weny...

witajcie
zabieram sie do czytania, ale właśnie wypiłam glukozę co za swiństwo normalnie cukier puder z proszkiem do pieczenia teraz mdli jak cholera dlatego musiałam poczytać, żeby się zapomnieć, nie wiem jak u was, mnie rozbawiło, że trzeba samemu lecieć do apteki kupić glukozę, ale cieszę się, ze nie muszę siedzieć tej godziny w przychodni, akurat nadrobię forum, a mdli jak cholera, normalnie, aż się ciepło zrobiło
miłego dnia zabieram się do lektury

witajcie z rana

ja nadal w szpitalu i mam doła i depreche i już wszystko razem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam bóle skurcze czasami mijają potem znowu są i tak w kółko

od środy nie ma odwiedzin:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
rybka trzymaj się bądź dobrej myśli wszystkie jesteśmy z Tobą, wiem, że kiepsko jak nie ma odwiedzin, ale z drugiej strony lepiej Was nie narażać na inne choróbska, buziaki i trzymam kciuki:-):-)

Do góry