reklama
Cześć Śnieżynki :-)
Wpadam się przywitać i zaraz zmykam bo muszę wszystko "pozamykać" zanim pójdę na zwolnienie.
Co do prezentów to i ja chciałam zamówić na Allegro, ale nie mam pomysłów co kupić...
Trzymam kciuki za wszystkie Lodóweczki
Wpadam się przywitać i zaraz zmykam bo muszę wszystko "pozamykać" zanim pójdę na zwolnienie.
Co do prezentów to i ja chciałam zamówić na Allegro, ale nie mam pomysłów co kupić...

Trzymam kciuki za wszystkie Lodóweczki

Julisia
Fanka BB :)
Chciałam się z przywitać - :-)halo halo!:-)
dzisiejsz noc była koszmarna nie mogłam usnąć, wczesnie wstałam i jeszcze co chwile wstawałam na sisiu
no i teraz się czuję jakby czołg po mnie przejechał:-(
idę na spacer z psiakiem pogoda niezła to może humorek tez się poprawi
miłego dzionka zyczę!
dzisiejsz noc była koszmarna nie mogłam usnąć, wczesnie wstałam i jeszcze co chwile wstawałam na sisiu

idę na spacer z psiakiem pogoda niezła to może humorek tez się poprawi

miłego dzionka zyczę!
Hello :-)
Ja dzisiaj wstalam raniutko i zaliczylam badania-mocz i morfologia. I zrobilma sobie dodatkowo we wlasnym zakresie badanie na poziom magnezu, bo ostatnio moja prawa lydka to jeden wielki nieznikajacy skurcz
a do tego lapia mnie skurcze w stopach, dloniach, a nawet w meisniach przy kregoslupie
zobaczymy co jutro bedzie na wynikach.
Ja tez czesc prezentow kupie na Allegro. MNapewno zamowie shishe dla tesciowej
Tylko nie mam zielonego pojecia co kupic tesciowi w tym roku?
Myslimy z mezem juz od tygodnia, bo ja chcialabym najpozniej w ciagu tygodnia kupic wszystkie prezenty, zeby potem sie nei meczyc w sklepach. Moze ktoras z Was ma pomysl co mozna kupic facetowi po
50-tce?
Ja dzisiaj wstalam raniutko i zaliczylam badania-mocz i morfologia. I zrobilma sobie dodatkowo we wlasnym zakresie badanie na poziom magnezu, bo ostatnio moja prawa lydka to jeden wielki nieznikajacy skurcz

Ja tez czesc prezentow kupie na Allegro. MNapewno zamowie shishe dla tesciowej

50-tce?
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Nie przemęczaj się;-):-)Cześć Śnieżynki :-)
Trzymam kciuki za wszystkie Lodóweczki![]()
A mnie qurwica trafia

monikasia
Fanka BB :)
Witam Dziewczynki:-)Ja juz od 7 na nogach - zalatwiamy wszystko co potrzebne z mieszkaniem - jeszcze decyzja nie przyszla:-(ale mysle, ze w tym tygodniu juz powinna byc i zobaczymy komu sie dostanie
Wczoraj rozmawialam do pozna z kumpela, ktora rodzila rok temu i powiem Wam, ze nic oprocz koszuli do porodu i na potem, kapci i szczoteczki do zebow nic nie musze brac - nawet podpasek
Dla dzidzi tez tylko na wyjscie:-)
Ucieszylam sie bo jak pomyslalam o tych torbach...

Milego dzionka;-)

Wczoraj rozmawialam do pozna z kumpela, ktora rodzila rok temu i powiem Wam, ze nic oprocz koszuli do porodu i na potem, kapci i szczoteczki do zebow nic nie musze brac - nawet podpasek

Ucieszylam sie bo jak pomyslalam o tych torbach...

Milego dzionka;-)
Dzień dobry Dziewczynki :-)
Pojawiam się po wyjazdowym weekendzie.
Ale sobie dzisiaj pospałam ;-) Wstałam dopiero o 10.30. Nie ma to jak własne wygodne łóżeczko
Trzeba było odespać te dwie nieprzespane z powodu zbyt twardego materaca noce 
Jestem już po śniadanku :-)
Buszuję właśnie po allegro w poszukiwaniu piłek do gimnastyki - całkiem fajna sprawa :-)
Potem chwilka na przeczytanie Was od piątku ;-)
Miłego dnia
Pojawiam się po wyjazdowym weekendzie.
Ale sobie dzisiaj pospałam ;-) Wstałam dopiero o 10.30. Nie ma to jak własne wygodne łóżeczko

Jestem już po śniadanku :-)
Buszuję właśnie po allegro w poszukiwaniu piłek do gimnastyki - całkiem fajna sprawa :-)
Potem chwilka na przeczytanie Was od piątku ;-)
Miłego dnia

Witam Lutóweczki.
Troszkę mnie nie było ale już uzupełniłam i oto jestem. Zauważyłam, że już wszystkie narzekamy na nieprzespane noce:-( U mnie ostatnio trochę lepiej bo te 4 - 5 godzin przesypiam bez wstawania i nawet zaczyna mi się to podobać bo zawsze byłam straszny śpiochem wstawałam nawet o 14
a teraz budzę się najpóźniej o 8 i mam taki fajny dłuuuuugi dzień:-)
Fajną masz tę suczkę podróżniczkę:-) Ja mam taki sam problem tylko z kotem. Jak tylko na chwilę spuszczę go z oczu to od razu wybiega z mieszkania i tak się ganiamy po osiedlu
Hmm. Ja ostatnio teściowi zafundowałam karykaturę ładnie oprawioną i nawet kolorową. Podobno mu się podobała;-)
Współczuję ble nie cierpię matematyki
Troszkę mnie nie było ale już uzupełniłam i oto jestem. Zauważyłam, że już wszystkie narzekamy na nieprzespane noce:-( U mnie ostatnio trochę lepiej bo te 4 - 5 godzin przesypiam bez wstawania i nawet zaczyna mi się to podobać bo zawsze byłam straszny śpiochem wstawałam nawet o 14

witam Was kochaneja juz po sniadanku
wczoraj znow moja suczka uciekla na noc :-/ ale o 6 wyszlam po nia bo nie moglam spac i byla
jej niby pies ale ja tak kooooocham
a jak wy sie dzis czujecie ? :-*
i 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty !!! :-)
Fajną masz tę suczkę podróżniczkę:-) Ja mam taki sam problem tylko z kotem. Jak tylko na chwilę spuszczę go z oczu to od razu wybiega z mieszkania i tak się ganiamy po osiedlu

Hello :-)
Ja dzisiaj wstalam raniutko i zaliczylam badania-mocz i morfologia. I zrobilma sobie dodatkowo we wlasnym zakresie badanie na poziom magnezu, bo ostatnio moja prawa lydka to jeden wielki nieznikajacy skurcza do tego lapia mnie skurcze w stopach, dloniach, a nawet w meisniach przy kregoslupie
zobaczymy co jutro bedzie na wynikach.
Ja tez czesc prezentow kupie na Allegro. MNapewno zamowie shishe dla tesciowejTylko nie mam zielonego pojecia co kupic tesciowi w tym roku?
Myslimy z mezem juz od tygodnia, bo ja chcialabym najpozniej w ciagu tygodnia kupic wszystkie prezenty, zeby potem sie nei meczyc w sklepach. Moze ktoras z Was ma pomysl co mozna kupic facetowi po
50-tce?
Hmm. Ja ostatnio teściowi zafundowałam karykaturę ładnie oprawioną i nawet kolorową. Podobno mu się podobała;-)
Nie przemęczaj się;-):-)
A mnie qurwica trafiauliczyłam się jak głupia i gdzieś się walnęłam i wszystko do d*py!!! Zasrana matematyka!
![]()
Współczuję ble nie cierpię matematyki

reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochane jestem strasznie happy
Mężuś mi właśnie napisał, że już są w drodze powrotnej do domku, czyli jutro o tej porze już powinniśmy być razem
Ołłłł yeeeeeeeeeeeeeeeeee
Posprzątałam ładnie i nabiłam sobie siniaka przy okazji, ale to nic

Posprzątałam ładnie i nabiłam sobie siniaka przy okazji, ale to nic