reklama
Pewien pan w sklepie, prezentujac mi fotelik, ktory kupilam, wspominal o pewnej dodatkowej regulacji w takich wypadkach. Podobno ma to wlasnie zapobiegac zbyt siedzacej pozycji.Polecam przymiarkę fotelika w samochodzie.
Dużo aut ma siedziska nachylone "do tyłu" czyli przegłębione i takie foteliki 0-18 czy 0-25 zamontowane tyłem do kierunku jazdy mają bardzo siedząca pozycję. Dobrze jest wtedy choc przez pierwszych kilka miesięcy miec fotelik-nosidełko....
Sylwia !!
kurcze.. a jak ze spacerowka dla tego wozka? czy jest ona .. hmm.. ok?
a powiedz czy ten wozek jest "bujany"?
Fajny ten wózek :-)
MoniSkaBe - spacerówka wygląda na obszerną i wygodną a budkę pewnie przekłada się z gondoli.
No i wózek jest na wahaczach więc pewnie dość dobrze sie buja.
Tak, budke przeklada sie z gondoli. Dodatkowo jest "takie cos" na osloniecie nozek. Tak wiec spacerowka moze byc niezle zabudowana lub "lysawa":-)
Ja rowniez raczej z tych "niebujajacych mam", ale wozek sie buja. Na boki nie tak mocno, co uwazam za atut - bardziej stabilny i bezpieczny wedlug mnie.
peperka
Fanka BB :)
Ja kupilam na allegro w super cenie (80zl) laktator tommee tippee z 2 malymi pojemniczkami na mleko, duzym pudelkiem do przechowywania zywnosci i wkladkami do biustonosza. Udalo mi sie tez kupic 3 butelki tej firmy 260 ml za 30 zl
wszystko nowe. nawet jak na samym poczatku nie bede uzywac to po kilku miesiacach na pewno sie to wszystko przyda.
A ten laktator to w nówka sztuka czy używany?? bo strasznie tanio zapłaciłas za niego..ja też chce go kupic ale takiej ceny nie widzialamJa kupilam na allegro w super cenie (80zl) laktator tommee tippee z 2 malymi pojemniczkami na mleko, duzym pudelkiem do przechowywania zywnosci i wkladkami do biustonosza. Udalo mi sie tez kupic 3 butelki tej firmy 260 ml za 30 zlwszystko nowe. nawet jak na samym poczatku nie bede uzywac to po kilku miesiacach na pewno sie to wszystko przyda.

Effaa swietny ten wozio
reszta tez
Moniskabe fajowe rzeczy
Ja jutro zrobie fotke
Moje pierwsze zakupy kosmetyczne to
-chusteczki nawilzajace 5 pak bo promocja byla
-krem taki specjalny dla niemowlat
-patyczki do ucha
-mydelko
Teraz nie wiem co do kapania szampon i zel w jednym taki wlasnie specjalny dla niemowlat ?
Czy osobno to i to ?
Pampersy to chyba pod koniec co ?
Taki krem na opazenia ,odpazenia itd wszystko kupuje i kupowac bede z Bepanthen nie wiem czy tak sie pisze ,jest jeszcze jeda dobra firma BÜBSCHEN chyba tak to bylo
Dziewczyny czym sie przemywa dziecku pepek ten na poczatku zeby sie dobrze goilo i nie bylo zakazenia i zeby sie nie papralo ?
-kupilam jeszcze nozyczki do obcinania paznokci te z zaokraglonym koncem
)
Moniskabe fajowe rzeczy
Ja jutro zrobie fotke
-patyczki do ucha
-mydelko
Teraz nie wiem co do kapania szampon i zel w jednym taki wlasnie specjalny dla niemowlat ?
Czy osobno to i to ?
Taki krem na opazenia ,odpazenia itd wszystko kupuje i kupowac bede z Bepanthen nie wiem czy tak sie pisze ,jest jeszcze jeda dobra firma BÜBSCHEN chyba tak to bylo
Dziewczyny czym sie przemywa dziecku pepek ten na poczatku zeby sie dobrze goilo i nie bylo zakazenia i zeby sie nie papralo ?
-kupilam jeszcze nozyczki do obcinania paznokci te z zaokraglonym koncem
Ide umyc wloski bo tez farbowalam na ciemny brazowy trzeba jakos wygladac w pracy 
wczoraj byly swietne przeceny i kupilam sobie sukienke i tunike nie sa typowo ciazowe bo to od nas ze sklepu ale za pare groszy
)
A w niedziele jest znowu ten swietny flomarkt i tak mysle ze chyba pojade
)
wczoraj byly swietne przeceny i kupilam sobie sukienke i tunike nie sa typowo ciazowe bo to od nas ze sklepu ale za pare groszy
A w niedziele jest znowu ten swietny flomarkt i tak mysle ze chyba pojade
Ja przy Julce miałam elektryczny Medeli-fantASTYCZNY!!!Używałam też ręcznego Aventu i Medeli-bez porównania do elektrycznego. |Elektryczny szybciutko, sprawnie i bez bólu rąk i nadgarstków ściagał całe mleko.Naprawdę polecam! Ani razu nie miałam żądnego zastoju, temperatury z tego powodu czy innych hec. W czasie gdy karmiłam Julę byłam akurat na aplikacji więc dość szybko musiałam wrócić do spraw zawodowych a nie chcialam przerywac karmienia. W pracy ściagnie mleka zajmowało mi 5 góra 10 minut, buteleczka z mlekiem odbierana była przez męża i zawożona do niani, ta nakładała smoczek na butelę i sru-dziecie piło matczyne mleczko:-)
peperka
Laktator nówka.
Kupowalam z tej aukcji, ale teraz widze ze juz nie ma:
TOMMEE TIPPEE LAKTATOR + AKCESORIA NAJNOWSZY MODEL (826014855) - Aukcje internetowe Allegro
Za taka cene to wszystko poszlo blyskawicznie
Trzeba szukać na allegro dobrze, bo mozna czasem wlasnie takie okazje trafic.
Znalazlam takie jeszcze:
TOMMEE TIPPEE LAKTATOR + AKCESORIA NOWY MODEL 09 (830288399) - Aukcje internetowe Allegro
***SUPER CENA**** LAKTATOR Tommee Tippee + GRATISY (838471369) - Aukcje internetowe Allegro
Najnowszy zestaw Laktator Tommee Tippee + gratisy (826725929) - Aukcje internetowe Allegro
Kupowalam z tej aukcji, ale teraz widze ze juz nie ma:
TOMMEE TIPPEE LAKTATOR + AKCESORIA NAJNOWSZY MODEL (826014855) - Aukcje internetowe Allegro
Za taka cene to wszystko poszlo blyskawicznie
Trzeba szukać na allegro dobrze, bo mozna czasem wlasnie takie okazje trafic.
Znalazlam takie jeszcze:
TOMMEE TIPPEE LAKTATOR + AKCESORIA NOWY MODEL 09 (830288399) - Aukcje internetowe Allegro
***SUPER CENA**** LAKTATOR Tommee Tippee + GRATISY (838471369) - Aukcje internetowe Allegro
Najnowszy zestaw Laktator Tommee Tippee + gratisy (826725929) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
peperka
Effaa swietny ten wozioreszta tez
Moniskabe fajowe rzeczy
Ja jutro zrobie fotke
-patyczki do ucha
-mydelko
Czy osobno to i to ?
-kupilam jeszcze nozyczki do obcinania paznokci te z zaokraglonym koncem)
Na szkole rodzenia położna mówiła, że teraz coś się pozmieniało i zamiast spirytusu do pępka używają tylko soli fizjologicznej. Mówiła, że nie wie czemu to się zmieniło, bo spirytus był dobry (np. jak się zamoczyło kikut podczas kąpieli można było przetrzeć spirytusem i od razu wysychał). Może jakieś nowe wytyczne z ministerstwa?