reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam nocną porą i zmykam z wiadomych powodów
;-)
.Jutro w wolnej chwili się rozpiszę,bo teraz padam,Julu dziś nie spał i jeszcze łazi
.
Was nadrobić
.
;-)

.
. Moje moderatorskie kompetencje odnoszą się do 4 wątków:Lublin,2x Lipiec 2007 i Domówki.
Co do działu Sprzedam jest przyklejony regulamin i jeśli oferta jest dłużej niż m-c nie podbijana to usuwa się.
Dobranoc babeczki.

Was nadrobić

Oj,byłaMarta dobranoc,goracej nocy![]()

madziula ma rację gdzie jest nasz wątek kulinarny??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ja nie widzę go
a tam takie fajne przepisy mamy
![]()
Dokładnie,bo były 2 kulinarne i połączyła w jedenhttps://www.babyboom.pl/forum/mamy-...a-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/index14.html
Przeniesiony, Marta zrobiła porządki...

Co do działu Sprzedam jest przyklejony regulamin i jeśli oferta jest dłużej niż m-c nie podbijana to usuwa się.

Nadrabiam.a czemu to żadnej nie ma?????????gdzie się podziewacie????![]()
Dobranoc babeczki.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nadrobilam
zlotego masz chlopa
moj jak widzi ze jeszcze chdze a nie leze odlogiem to uwaza ze nic mi nie jest.ale ja dostaje liste z zakuami to robi,ale jak sie mieszka na odludziu to tak jest
tak jest o 200r bo juz moja Paulina tak ma
bo pomyslcie-jezeli jeszcze zyje ktos z 1900roku czy 1905 to ktores dziecko mialoby ten sam pesel i byloby motania itd
wiec na pewno masz dobrze.Weronika z padziernika i tez ma 3

u nas jhuugiesy przeciekaly jak Weronika miala 2mieisace wiec przestalam uzywac
teraz mamy dade i nieraz tez lekko przmeikenie ale jak caly zasikany i Weronika na nim usiadzie:-)

ja juz sie Ciebie boje

no i masz bunt dwulatka
moje tez potrafi o byle co plakac,albo stanie i tupie,albo sie smiesznie zapowietrza:-)wiec sie z nije smiejj a jak wyje to udaje ze jej nie slysze i po 2minutach jest spokoj

jak mi moje daja popalic to im wlaczam bajke:-)
lepsze to niz ubicie

trzymam kciuki za operacje mamy
daj znac jak poszlo
Agnes to ja sie chetnie pisze bo 5 uzywamy

zdrowka!A co to nie zaznaczyłam cytatów?
No i jak tylko pochwaliłam, że śpi to przyszła wybudzona, hihi, leży pod taty pluszowym szlafrokiem i mini mini ogląda, musiałam ją przekupić, żeby dała sobie noś zakroplić.
I tak się zastanawiam, czy warto iśc do lekarza, ona nigdy antybiotyków jej nie przepisuje, bo mówi, że to koń, nie dziecko i to ruski w dodatku. To co zwykle nam przepisuje to mam więc małą faszeruję i jeśli w 3 dni nie przejdzie to dopiero wtedy będę dzwonić. Boję się, że w tej przychodni to zwykłe przeziębienie na jakiegoś wirusa grypy zamienimy.
No zjadłam śniadanko, zaraz wezmę się za okna od środka, od zwwn pomyję jak dojdziemy do siebie, albo P mi to zrobi. Chciałam iść na poczte i po zakupy, ale P wymyśił mi szybki obiad i zakazał wyściubiać nos z domu. Sam zrobi zakupy, my mamy się kurować. No jak go nie kochać...
Kurcze Malina, coś miałam C napisać, aha, apro pos puzzli-nie chce któraś takich ?:
zlotego masz chlopa
moj jak widzi ze jeszcze chdze a nie leze odlogiem to uwaza ze nic mi nie jest.ale ja dostaje liste z zakuami to robi,ale jak sie mieszka na odludziu to tak jest

dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....
jaki pocczątek mają wasze dzieci?
bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?
tak jest o 200r bo juz moja Paulina tak ma
bo pomyslcie-jezeli jeszcze zyje ktos z 1900roku czy 1905 to ktores dziecko mialoby ten sam pesel i byloby motania itd
wiec na pewno masz dobrze.Weronika z padziernika i tez ma 3
ja swoja to raz na miesiac myjeAnia moja lodówka nie była myta chyba z 2 miechya zawsze co tydzień dwa myłam
w ciągu tych 2 miechów tylko przetaram kilk arazy pólki jak były mocno brudne
ale teraz to wogóle mam lenia jak M w domu![]()

Luna slodziutka mala I serio wyglada jak niemowlaczek
MAdziula Usmialam sie z tych twoich dzieci I jak teraz gardlo
Anka jaki dlugi postUzywamy Hugiesow 4+
Tylko ze ona potrafi duzo wypic przed samym spaniem Pozniej jeszcze mleko na spanie I zdaza sie ze w nocy dam jej jeszcze mleko I pampers nie wytrzymuje Ale serio jest caly okrusienki
Dziewczyny przy was to ja wpadne w kompleksy i chyba zaczne wczesniej sprzatac i generalne porzadki robic wczesniej
Dzis juz napewno nie I jutro tez nie :
u nas jhuugiesy przeciekaly jak Weronika miala 2mieisace wiec przestalam uzywac
teraz mamy dade i nieraz tez lekko przmeikenie ale jak caly zasikany i Weronika na nim usiadzie:-)
Laura malowala farbami tak mnie wymalowala ze wygladalam jak szogunBuzia w czerwone i niebieskie krechy
Oczywiscie lali tez byla wymalowana na kotka
Normalnie nie mam czasu na kawe![]()

luna665 pisze:C
No, u mnie huggisy do dupy, nie nadawały się, przemakały moment. Używam tylko dady, czasem mama kupi jakieś w tesco, ale to do siebie ( tzn zeby dziewczyny u niej miały, hihi)
A co do kuriera, ja mam listonosza, któy nie uważa pukać tylko dzwonić ii to jak do pożaru, jak go zjeb... na czym świat stoi jak mi małą obudził, to teraz puka tak cicho, że musi po jakimś czasie pukac jeszcze raz tyciu głośniej, tak się boi-ale jak sie mnie nie bac???
A moja się zbuntowałą, obiadu nie chciala, tośmy ja olali ( b chciała kiełbasę na bigos zjeść ) i się rozbeczała, to ją dale olewaliśmy ( ostatnio coraz czesciej takie scenki odchodzą, bo P przychodzi z pracy padnieęty i z chałasu i jak ta odwala, to albo ja albo P jej ustępujemy-ale powiedzialam dziś koniec! ). Noo i się wkurzyła, to i ja się wkurzyłam, bez słowa zrobiłam mleko w butli ( ale bez kaszki ) założyłam papmpka i do łóżeczka, tam poryczała jeszcze soie z 10 min i zasnęła. Zawsze byłam taka dumna, że ona mi takich scen nie robi, ze dobrze nam idzie a tu proszę chwila nieuwagi i gotowe.
Idęę bigoś miensznąć, bo się przypali
ja juz sie Ciebie boje

no i masz bunt dwulatka

moje tez potrafi o byle co plakac,albo stanie i tupie,albo sie smiesznie zapowietrza:-)wiec sie z nije smiejj a jak wyje to udaje ze jej nie slysze i po 2minutach jest spokoj

dziewczyny jak by mnie jutro nie było to znaczy że albo mnie zamkneli bo pozabijałam dziecialbo się pochlastałam i już mnie nie będzie
albo jestem w wariatkowie
oszaleję z nimi krzyczą drą się antek wyje bo nie wyspany![]()
jak mi moje daja popalic to im wlaczam bajke:-)
lepsze to niz ubicie

zdrowka dla OliwkiPrzed chwilka napisała do mnie dorota,nie może coś na bb wejść.
Oliwka jej sie rozchorowała.dostała 39C goraczki,trochę jej zbiła.
dorota was pozdrawia![]()
nie ma cytatów
to ja tak na szybko bo mi zupa zaraz wykipi (gotuję już na jutro), upiekłam już ciasto, odkurzyłąm, zaraz idę kąpać dziecko i pozmywam jeszcze podłogęjutro mam mieć koleżanki na kawie, zaraz oszaleję bo z niczym się nie wyrabiam i do tego się denerwuję bo jutro juz na 100% mama ma mieć tą operację:-
-
-
-(
i dostałam wreszcie wypłatęlepiej późno niż wcale
spokojnej nocy, muszę już zmykać;-)
trzymam kciuki za operacje mamy
daj znac jak poszlo
dziekiANABUBKA Was pozdrawia i sie wkurza bo nie moze znowu wejsc na BB![]()
jestem ale czytalama czemu to żadnej nie ma?????????gdzie się podziewacie????![]()
rozm 5 zostało mi 19 szt![]()
Agnes to ja sie chetnie pisze bo 5 uzywamy

Jestem. Zuza cos sie budzi. Jutro na komisje jedziemy i znowu dzień w du... Mam nadzieje że bedzie pozytywnie.

to pod choinką sie zdziwią
Nie ma to jak ostry makijazfajny ten teatrzyk
uporzadkowane wszystko
nie ma jak pomoc dzieciaczkow
Laura malowala farbami tak mnie wymalowala ze wygladalam jak szogunBuzia w czerwone i niebieskie krechy
Oczywiscie lali tez byla wymalowana na kotka
Normalnie nie mam czasu na kawe![]()

Witam wieczornie:-)
Mlodzi jeszcze nie spia i chodza mi jeszcze ubraniWlasnei skonczyli jesc platki bo jeszcze mi wolali ,wiec niedlugo pojda do wyrek-mam nadzieje
Byla u mnei kolezanka i neidawno poszla.Juz sie wstepnie umowilysmy na sobote wieczor;-):-)
Kupilam dzisiaj dziewczynkom na allegro te kucyki i jzu mam je w domku:-)
Dzwonilam do Nich bo to w Poznaniu i chcialam odebrac osobiscie a ze nie wiedzialam jak na ta ulice dojechac to Im powiedzialam ze jednak maja mi wyslac to za chwilek mi zadzwonili ze ten facet akurat bedzie na moim osiedlu i mi przywiezieNo i mi przywiozł:-)
Mlode jak je zobaczyly to nei chcialy ich oddac ,ale wkoncu udalo mi sie je schowac
to pod choinką sie zdziwią

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no i zostalam sama na placu boju:-(
jakbym jutro znow miala problemy z wejsciem na bb to trzymajcie kciuki bo jutro do chirurga po poludniu jade
juz sie boje,ale trzeba
na szczescie ta 6 przestala mnie bolec ale w poniedzoalek pewnie do sadystki polece z tym zebem,zno bedzie boalao;((((
jakbym jutro znow miala problemy z wejsciem na bb to trzymajcie kciuki bo jutro do chirurga po poludniu jade
juz sie boje,ale trzeba
na szczescie ta 6 przestala mnie bolec ale w poniedzoalek pewnie do sadystki polece z tym zebem,zno bedzie boalao;((((
medeuska
październikowa mama'09
były podbijaneWitam nocną porą i zmykam z wiadomych powodów;-)
.Jutro w wolnej chwili się rozpiszę,bo teraz padam,Julu dziś nie spał i jeszcze łazi
.
Was nadrobić.
Oj,była;-)
.
Dokładnie,bo były 2 kulinarne i połączyła w jeden. Moje moderatorskie kompetencje odnoszą się do 4 wątków:Lublin,2x Lipiec 2007 i Domówki.
Nadrabiam.
Dobranoc babeczki.

nie zrobiłam nic poza regulaminem bo wwszystkie ciuszki w jednym miałam wstawione tylko nowy dres dałam osobno zeby widzieli ze nowy no i duży paszczyk

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej mamuski
Agnes dzieki za przekazanie wiesci
U nas nocka jedna z najgorszych odkad sie Oliwka urodzila :-(
Cala noc przeplakana Z przerwami na kilka minut snu Juz nie wiem ile razy wstawalysmy Bo nie da sie tego zliczyc Ale godziny mi strasznie pomalu lecialy w ta noc Ale ja tu jestem niewazna Oliwka biedna sie meczy :-(
Zaczela robic kupki Najpierw normalne a nad ranem sama woda :-(
I o 5,30 temperatura 39,8 :-(
Jeszcze w zyciu nie miala takie Toz to prawie 40 stopni :-(
Te kupki jak woda i ta goraczka pasuja mi do zebow ale chyba przejde sie z nia dzis do lekarza Wole dmuchac na zimne Niech mi ja osucha
Net mi dzis doladowalo Wiec mam szybciej ale za kilka dni zas bedzie dupa blada
Zaraz was poczytam i wrzuce kilka fotek jak Oli bedzie eszcze spala
Agnes dzieki za przekazanie wiesci
Cala noc przeplakana Z przerwami na kilka minut snu Juz nie wiem ile razy wstawalysmy Bo nie da sie tego zliczyc Ale godziny mi strasznie pomalu lecialy w ta noc Ale ja tu jestem niewazna Oliwka biedna sie meczy :-(
Te kupki jak woda i ta goraczka pasuja mi do zebow ale chyba przejde sie z nia dzis do lekarza Wole dmuchac na zimne Niech mi ja osucha
anaconda27
styczniówka2006
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Oliwka ma 40 stopni goraczki Trzesie mi sie Zraz przyjedzie kolega i jade do rybnika do szpitala na izbe aby jej ta goraczke zbili Bo nie wiem co jest grane Boje sie
Ona taka biedna
Ona taka biedna
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Milusi aniołek

macie może pomysła na prezent mikołajkowy dla trzy letniej dziewczynki???
Zależy ile kaski chcesz przeznaczyć bo pomysłów jest mnóstwo

dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....
jaki pocczątek mają wasze dzieci?
bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?
Maja też ma dziwny pesel i też na początku myślałam że się pomylili ale widocznie pozmieniali

Moj brat byl z laska na galeriankach usmiali sie z glupoty tych lasek.Podobno fajny:-)
No fakt - można się uśmiać

mój Banderas zasypiał od 12 do 13.45 tyle czasu zajeło mu samodzielne usypianieale trudno niech się nauczy gdzie się zasypia no i przestawiam go na jeden sen dziennie tzn 12-14 albo 13-15 to wtedy łatwiej mu zasnąć około 20 w swoim łóżeczku i przesypia ładnie całą noc
![]()
Moja też tak zasypiała jak ją uczyłam samodzielnie spać, a wcześniej w 10 min góra już spała

A ja wymysliłam, takie prezenty, jak myślicie, sprawdza sie??
NOWY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI FISHER-PRICE W-WA (831214481) - Aukcje internetowe Allegro
NAMIOT MYSZKA MIKI DISNEY + SUPER KOSZ GRATIS (843696807) - Aukcje internetowe Allegro
A to znalazła mi Anabubka
Barbie Tropical z samochodem zestaw wyprzedaż (841333551) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę że się sprawdzą

a ja jestem taka zła że
kurier obudził mi antkai już nie śpi
marudny
pomijam fakt że facet z allegro dzień przed wysyłka puścić meila że wysyłka będziejutro nie wysłał a ja nie miałam kasy w domu
kurier będzie jutro na szczęście ale antek już nie śpi
no się wykrzyczałam![]()
Też bym się wściekła

Dobrze chociaż że kurier zgodził się jutro przyjechać raz jeszcze

Teściowa kupiła Helece tatrzyk kukiełkowyKupiła go miesiac temu:
NOWY TEATR TEATRZYK Z PACYNKAMI i studiem DŻwięk (839246588) - Aukcje internetowe Allegro
Zapłaciła połowę ceny z tej aukcji![]()
No bardzo fajny, moja Maja by takim teatrzykiem była zachwycona

A moja się zbuntowałą, obiadu nie chciala, tośmy ja olali ( b chciała kiełbasę na bigos zjeść ) i się rozbeczała, to ją dale olewaliśmy ( ostatnio coraz czesciej takie scenki odchodzą, bo P przychodzi z pracy padnieęty i z chałasu i jak ta odwala, to albo ja albo P jej ustępujemy-ale powiedzialam dziś koniec! ). Noo i się wkurzyła, to i ja się wkurzyłam, bez słowa zrobiłam mleko w butli ( ale bez kaszki ) założyłam papmpka i do łóżeczka, tam poryczała jeszcze soie z 10 min i zasnęła. Zawsze byłam taka dumna, że ona mi takich scen nie robi, ze dobrze nam idzie a tu proszę chwila nieuwagi i gotowe.
Chyba bunt dwulatka sie zaczyna, uzbruj się w cierpliwość

a ja mam psaktóry wychodzi na balon siku tam jest mokro i jak chce wejśc to skacze po szybie i tez straszliwie wylgąda juz po 30 mmin od umycia
a i lubie do lustra skakać i sie bawić sama ze soba
![]()
Oj to czyste okna u ciebie za długo nie są

dziewczyny jak by mnie jutro nie było to znaczy że albo mnie zamkneli bo pozabijałam dziecialbo się pochlastałam i już mnie nie będzie
albo jestem w wariatkowie
oszaleję z nimi krzyczą drą się antek wyje bo nie wyspany![]()
Oddychaj powoli i policz do miliona to może trochę przejdzie;-);-)

ANABUBKA Was pozdrawia i sie wkurza bo nie moze znowu wejsc na BB![]()
My też ją pozdrawiamy:-):-)
a ja sie już kłade do łózka,zmeczona jestem a jutro musze iść na 9.00 bo mam ful towaru do rozłożenia i nie wiem czy zdążę przez 1h.![]()
Oby rozkładanie towaru szybko poszło

juz sie boje,ale trzeba
Trzymamy, trzymamy

Oj a co to za choroba złapała Oliwkę, dawaj jej często pić żeby ci się nie odwodniła
Podziel się: