cos mi dzis to czytanie wolno szlo...i jak doszlam do ostatnie strony to widze ze sie zmywacie....ehhhhhhhhhhhhhhhh
gratulacje!
szybko.
Witam wtorkowo laseczki
za oknem śnieg sypie delikatnie na termometrze 0 stopni jest cudnie
nocka super zsneliśmy koło 1 po gimnastyce wieczornej;-) i antonio spał całą noc jak zabity nawet my go nie obudziliśmy:-)obudził sie o 7 i buduje od rana z klocków
jestem w szoku mój toniek juz przesypia całe noce od 20 do 7 rano bez pobudek a myślałam ze juz nigdy tego nie doczekam
gratki dla was)
Pranko już się kręci a ja znowu do kompa zasiadam

Mam pytanie czy w te dni między świętami a nowym rokiem to przedszkole jest czynne czy zamknięte? A jak są ferie w szkołach to i w przedszkolu też?
czynne sa przedszkola
chcesz is edziecka pozbyc wyrodna matko

Agnes chyba spalas jeszcze

Fajny prezent dla Oliwki
Dorota daj znac co powiedziala lekarka i jak dziecko robi luzne kupy nie daje sie mleka- to tak na przyszlosc
Medeuska gratuluje przespanej nocy
Anabuba widze ze dzis masz pracowity dzionek

Widze ze ze spaniem zaczyna u Was byc jak u nas dluga przerwa nocna i w poludnie dziecko nie spi.Ale ja juz mam tak dlugo wiec przyzwyczailam sie ze w poludnie nie mam oddechu
oj moja to juz od jakiegos czasu w dzien nie spi.tzn jezeli spi do 9 to nie spi,jak wstanie wczesnije to spi

A u mnie dzisiaj grochówa

ja dzis zacierkowa robilam
jutro nic bo mam ponad pol gara
A u mnie na obiad, będ mielone labo pulpety

Mięso juz mam doprawione, a co z niego zrobię to się okarze

Napewno będzie do tego coleslaw
a co to jets?
no fakt nie pomyslalam

Ja kiedys zasnelam a Lali sie bawila

na szczescie nic sie nie stalo i ona glupot nie narobila
Ide umyc wlosy, jak ja tego nie znosze
mi tez sie nieraz zdazylo przysnac jak mnie cos bollao ale to lekki sen
Ja wisialam na telefonie ze znajoma 30 minut ale to standard

nie da sie krocej gadac

Wloski wyczesane ale nie mam zamiaru ich ukladac
Teraz trzeba sie wziasc za konczenie zupki
ja mam taka kolezanke ze i godzina rozmowy to jest malo
dlatego ja swojego nie puscilabym bo bysmy sie rozstali,razem ledwo wytrzymujemy...
jak widac t4raz jest w dolu rozwojowym.a moze jakis melisal mu dasz?syrop na bazie melisy.u Pauliny skutkowal.
albo wroc do masazy,moz go wycisza
Paulina jak miala zle dni to ja masowalysmy,przesypywanie kaszy,zabawa w wodzie...
no i ona jak ma za malo ruchu to ja roznosi.
dzis jak poszlma po nia do szkoly to ryk i wrzask bo ona chce na swietlice.a dlatego ze byla glodna!!!!!!!!!
ona jak glodna to zla
doskonale Cie rozumiem
I jak teraz rozmowa????????Moja Oliwka juz o wiele lepiej Pediatra przepisala jej saszetki ENTEROL250 plus jeszcze lakcid baby jej podaje ale to juz od szpitala dostaje

Kupek w ciagu dnia brak Ostatnia byla w nocy

I pamlu zaczyna wracac jej apetyt Wiec mysle ze idzie ku lepszemu Obcielam jej dzis grzyweczke i jaka inna jest Ale juz myslalam bo spiac sobie nie dala A grzywka jej juz strasznie na oczka leciala i nic nie widziala Postaram sie wkleic zdjecie nowej fryzurki Oliwki
tylko pamietaj ze poki co dieta lekkostrawan przez tydzien a pozniej pwooli.czyli kaszki,rosolki,marchewianki itp.
a alcido babu dawaj jej jeszcze ze 2-3tyg
Sanki fajniusie

My mamy drewniane
moje maja sanki z metalowym stelazem i siedzenie drewaniane.
to moja sanki co maja 23 lata

tylko 1 deska byla wymieniana

przyadloby sie je odmalwoac ale za pozno nad tym pomyslalam
Nic nie pamiętam, bo mi tu mała wirzga.
Jej notki
wzrost 90cm, waga blisko 13 kg-czyli 75 centyl oba wyniki.
Rozwija się i rusza i rozumie i mówi i wszystko inne wzorowo, tylko ze słuchem coś nie teges-czyli-słyszy tylko to co chce.

Do juterka
kobieta:-):-):-):-)
Ś.Mężus w poniedziałek juz bedzie w domku nareszcie juz sie doczekac nie moge.

Juz troche posprzatałam później tylko kurze poscierac i tak powierzchownie posprzatac a tak to gotowe.

jutro ide na jarmak więc rano mnie nie bedzie a popołudniu bedziemy lepic uszka a od poniedziałku to juz wogule mało czasu bedzie bo ciasta bedziemy piec sałatki robic i tak juz wogule swiątecznie.A w niedziele choinke ubierac.[/B]
oj bedzie sie dzialo

ja co roku jestem aka wyfgodna od 10lat

w tym roku wigilia u jednych i drugich rodzicow,ale za to 1 dzien swiat mnie czeka ......
Witam! Troszkę Was poczytałam ale wiecej nie dam rady bo spiąca jestem a jeszcze włosy muszę umyc. Jutro cały dzień w szpitalu. Rano na 8 usg brzuszka Zuzi potem kontrola u nefrologa z nereczkami na 13. Więc cały dzień w du... bo ten szpital 80km od nas. Więc trzeba wcześnie wyjechać no i Zuza na czczo musi być

Od rana gotowałam bigos i dopiero skończyłam, bo Zuza wogóle dzisiaj nie spała tylko grandziła, potem goście i tak wkólko coś
trzymam kciuki
na pewno bedziesz gadac po francusku

a Bubka gdzie??????znów wleci jak będziemy się zbierac i rzuci hasło że mamy nie uciekać bo ona dochodzi

?

no doszlam...mieisac temu

:-):-):-):-):-):-)
Laski odpadam mam bezmózga siedzę i zasypiam
będe z rańca
no i poszly wszytskie...