reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

kaja, Ty się lepiej przyznaj, że nie na mnie, a na te frytki uwagę zwróciłaś :-p :-D

A co się tyczy Joasi, to ja już kiedyś Jej sugerowałam wyjście do ludzi i zamknięcie wszystkich smuteczków na cztery spusty. I nieśmiało zasugerowałam, że może to być depresja, bo humory-humorami, hormony-hormonami, ale to mi wygląda na coś poważnego, a z tym sama sobie rady nie da.

reklama
Mam ochotę na kolację, ale boję się, że koleżanka zgaga wróci:wściekła/y:Co do Joasi no ten pesymizm jej jest straszny, tak jak ktoś pisał aż trudno się czyta i te wielokropki:-(Ale tak jak któraś z Was napisała- każdy ma jakieś halo w domu - dziecko, męża, matkę... trzeba ząbki zacisnąć i do przodu:-);-)
A teraz się będę chwalić: mój mężus zdał dziś egzamin ratownika kwalifikowanego, a jutro ma postępowanie kwalifikacyjne dla nauczyciela dyplomowanego. Ciekawe czy też mu dobrze pójdzie bo ja już nie wytrzymuję tych jego stresów stresów. :szok::cool2:i w końcu przyda się w domu - wiecie dywany wytrzepać itd:laugh2:

W takim razie każdy dzień będę zaczynać od frytek :-p I na Was jest sposób hahaha....
A tak serio, to nie chciałam smaka narobić o tej godzinie Roxeen ;-)
O kaję jestem spokojna, bo Ona nie jada takich świństw, bleeee :-D :-D :-D

Ja kobietki mykam pod kołderkę, bo mnie coś telepie mimo, że w domku ciepło;-) Do M się przytulic nie mogę bo wróci dopiero w piątek:-):-D

Miłej i spokojnej nocki Wam życzę:happy:

:szok::szok::szok: Oooo mamusiu:szok::szok::szok:

Tu to juz nie przelewki widze, porodowka normalnie, az ze strachu szlafrok i kapcie sobie kupilam:-D:-D
Ja po wizycie ok, lekarz byl bardzo zdziwiony ze nie czuje ucisku glowki bo podobno jest nisko no ale jakby do tego czasu ic sie nie dzialo to mam sie zglosic 30-ego. Powiedzialam ze mnie boli reka ale sie lekarz nie przejal bo to podobno sie zdaza, no to niech se boli:-D:tak: Lece teraz gratulowac dziewczynom:-)

A u mnie się gotuje kapustka z grzybkami na wigilię - to znaczy jeszcze powędruje do zamrżalnika, ale sobie dawkuje robotę no i mój M nie cierpi zapachu kapusty jak sie robi, więc robie póki go nie ma:-D

jak się ugotuje to sobie podjem - a co tam - frytki też bym zjadła, ale obejde się smakiem;-)

A u mnie się gotuje kapustka z grzybkami na wigilię - to znaczy jeszcze powędruje do zamrżalnika, ale sobie dawkuje robotę no i mój M nie cierpi zapachu kapusty jak sie robi, więc robie póki go nie ma:-D

jak się ugotuje to sobie podjem - a co tam - frytki też bym zjadła, ale obejde się smakiem;-)

Na frytki zapraszam jutro :-p :laugh2:
Dzisiaj już kuchnia zamknięta ;-)

kto ma jeść frytki to niech je reszta spać i nie produkować w nocy:-)Roxeen idź na spacerek, spal kalorie:cool2:Dobranoc babeczki

reklama
Roxeen, cudownie......sama bym do Was z chęcią dołączyła, bo mój małż już w ramionach Morfeusza ;-)
No to się odgryzłaś na mnie za te frytki :-p jakbym wiedziała, że się taki fajny spacer szykuje, to całą porcję bym Ci oddała, a jeszcze córce bym skubnęła ;-) :-D
Ale ja sobie jutro móżdżek przemrożę, a co :-)

Do góry