Karoli4
Fanka BB :)
To jestem mniej wiecej na biezaco z nadrabianiem:-)
Gosia dzieki za przekazanie info. Super wiesci:-)
Przepraszam za ignoranctwo, ale ta gazometria? to co to takiego i z jakieg powodu?
mieszkala kaczka-dziwaczka;-):-)
Roxeen, nie obraz sie na mnie, ale tak mi sie natychmiast zrymowalo, no i nie moglam sie oprzec.
Ja zjadlam moje ostatnie 5 mandarynek, wczoraj przynioslam sobie sama ze sklepu 11 heh, a dzis znowu musze poleciec po kolejne.
Nie bardzo wiem gdzie to napisać wiec piszę tu :;-);-);-)
Wiadomość od Klary :
"więc tak juz dziś kontaktuje więc piszę. Jestem po CC Cyprian waży 2940 ma 53cm.
Dostał 10pkt Apgar ale po godzinie włożyli go pod namiot tlenowy bo miał sapkę. Teraz też profilaktycznie jest ale oddycha samodzielnie.Wcz.miał gazometrie na granicy normy ale dziś już ładnie. Ja jestem bardzo obolała ale szcześliwa. Pozdrawiam Was. "
Roxeen ja też lubię czwartki bo mi też się pojawia kolejny tydzień hehe
Gosia dzieki za przekazanie info. Super wiesci:-)
Przepraszam za ignoranctwo, ale ta gazometria? to co to takiego i z jakieg powodu?
nad rzeczka nieopodal krzaczka![]()
mieszkala kaczka-dziwaczka;-):-)
Roxeen, nie obraz sie na mnie, ale tak mi sie natychmiast zrymowalo, no i nie moglam sie oprzec.
mi też się już kończą mandarynki. Wczoraj mąż uzupełnił zapasy, a dziś.... zostało pare sztuk. A mi się nie chciało targać ich z marketu.... ale później skocze do warzywniaka.
A dziś na "obiad"zjadłam chyba pół kilo kapusty kiszonej z małym kawałkiem kiełbasy jałowcowej, zagryzłam dwoma kostkami czekolany, i na deser kilka mandarynekwiększe mieszanki wybuchowe, niż na początku ciąży
![]()
Ja zjadlam moje ostatnie 5 mandarynek, wczoraj przynioslam sobie sama ze sklepu 11 heh, a dzis znowu musze poleciec po kolejne.