Witajcie!!
Kaja, no niestety nie spałam... O 7, jak S. szedł na służbę nie spałam jeszcze... Zasnęłam jak poszedł, ale nie wiem o której, o 10.40 obudził mnie kurier, w końcu papugę przyniósł!! Super,że przyniósł, ale kurde, nie mógł np o 15 przyjść?!

:-)
Pan kurier mnie przeprosił za pobudkę i wiecie co?! Nie zauważył, że w ciąży jestem!! Uznał mnie po prostu na grubsza!! Ale ciąży on nie widział

Asiax rzeczywiście pecha macie... Ale tak już jest!! Nie denerwuj się tylko, żeby dzidzi nie zaszkodzić!! Złośliwość rzeczy martwych!! Niby nic takiego nie ma, ale mnie się wydaje, że istnieje coś takiego!! Kiedyś może nawet to udowodnie!! Kiedyś jak będę na emeryturze się nudzić
Black poród miałam wprost wymarzony dla nas wszystkich!!
Roxeen pisz codziennie o ciśnieniu, bo jak czytam, to przypomina mi się, że trzeba zmierzyć, bo tak, to zapominam... Ja dziś mam 128/83!! '
Jolcia7777 nie zamartwiaj się na zapas!! I powiedz dzidzi, że w kierunku Zielonej Góry niech nie nie patrzy, bo tu dziś -15

A my nie przyzwyczajeni do takiej temperatury!!
Dziewczyny (wczoraj miałam pisać) w tesco na promocjach pampersów stoi moja koleżanka, która przeszła szkolenie na temat pieluch i chusteczek firmy pampers!! Stała tam z pampersami premium care i zwykłymi. Moje pierwsze pytanie oczywiście było o różnicę między jednymi a drugimi!! Nie ma żadnej!! Tak jej powiedzieli na szkoleniu!! Ona ma stać i naciągać ludzi na te pampersy, takie jej zadanie... Więc nie ma co ich kupować, bo z torbami się pójdzie!!
Idę się ubrać i z psem na dwór... Brrrrrr na samą myśl mi zimno!!
I śniadanko jakieś zjeść trzeba!! Może jajka na miękko...
Miłego dnia!!! :-)