reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Beti, ale dzien się jeszcze nie skonczył, do północy zostało jakieś 4 godziny, to jak się postarasz - to zdązysz:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Poza tym chciałam przypomnieć, że nasz alfabet zacząl się od B jak Black, a raczej od K - jak Kazimiera, to gdzie tu miejsce na A????

Ide sobie już od Was, kolacyjke mężulkowi szykować:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
No tak Was zostawić na chwilę i co? dwie rodzą, reszta zaczyna. ja dziś się też źle czuję.....Ale y jest na końcu, to na końcu, a co:-):tak::tak:;-)

Patrysia - super wieści!

Asiax - jeśli kupujesz pralke to polecam samsunga (silver nano ale ninne też dobre) mają takie opcje jak sterylizacja etc przydaje się przy maluszku.

Kaja - rozbroiłaś mnie tym kominkiem.... U mnie zero świątecznego nastroju. Jutro kupie sobie śnieg w sprayu i pomaluję okna :sorry:

Agbar - zazdroszczę widoków.... Wkleje wam jutro moje, to się zapłaczecie razem ze mną....

Ania - najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa i cała :tak:

morka wypluj to ! pomarańczowe...to już blisko żółtego...a mi ise bardzo ! ale to bardzo bardzo ! nie podobają chińczyki żółtaśne !!! ;-) - nie żebym rasistką była ale co żółte niech w Azji siedzi :-):cool2:

Ja w Azji siedzę, a żółta nie jestem....:-p

Ja chodzę dzisiaj jak zombie, Szymo wstał o 4 dzisiaj przylazł do nas do łóżka i śpiewał nam piosenki do 6:confused2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Szymo rules!

Już mnie zaczęlo puszczać a tu następna wiadomość :-) anulkę pewnie z rana pokroją jak nic ;-);-)
agagsm - ja ci wysle sms - bo ja chcę się nauczyć w tej bramce stać :-D (jezu jak mi się mhyli z wrażenia hiihihih)
macy - spisalam obydwa twe numery więc jakby co jestem gotowa :-D
malga - nie ma mowy, na dziś rodzenia dość... ;-)3 dzieci czeka w kolejce, ;-)
Ok. Dobrze, że chociaż Ty, bo mnie jakoś nie rusza.
A jak się grzecznie rano pytałam kto dzisiaj rodzi to mi nikt nie odpowiedział:-D
To teraz będzie alfabetycznie? Najpierw te co mają na A:-D
No Kochane, ja tam nie wiem, ale do połowy stycznia to ja nie mam zamiaru czekać:no: Idę zmienić nick na AAA!!! I bez wyrywek. Cały miesiąc to ja czekać nie będę.

Dziewczynki idę spać, bo padnięta jestem :tak:
Jakby coś się działo (jak Dziewczyny urodzą albo jak kolejna na 'A' zacznie rodzić - może być też B,C, D ... Z ) dajcie mi koniecznie jakoś telepatycznie znać :-D

Dobranoc Kochane i bez nerwów!! Bez nerwów... :tak::-)

A widziałyście, że już blisko 2000 stron żeśmy zapisały ?? :-D

Beti, ale dzien się jeszcze nie skonczył, do północy zostało jakieś 4 godziny, to jak się postarasz - to zdązysz:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Poza tym chciałam przypomnieć, że nasz alfabet zacząl się od B jak Black, a raczej od K - jak Kazimiera, to gdzie tu miejsce na A????
Ja to się założę, że jakaś jeszcze z A nie napisała.:-)
Asiax - jeśli kupujesz pralke to polecam samsunga (silver nano ale ninne też dobre) mają takie opcje jak sterylizacja etc przydaje się przy maluszku.
Asiax teraz o pralce nie myśli, tylko o tej owłosionej główce, którą lada chwila dojrzy.:-D
Jakby coś się działo (jak Dziewczyny urodzą albo jak kolejna na 'A' zacznie rodzić - może być też B,C, D ... Z ) dajcie mi koniecznie jakoś telepatycznie znać :-D
Gorzej jak jakieś na E zaczną rodzić, to będziemy Ciebie wywoływać.:-);-)

No Kochane, ja tam nie wiem, ale do połowy stycznia to ja nie mam zamiaru czekać:no: Idę zmienić nick na AAA!!! I bez wyrywek. Cały miesiąc to ja czekać nie będę.
OOOO jaka wyrywna czekaj sobie teraz w kolejce, i pociesz się, że mam dalej!;-):crazy:

Dobranoc Kochane i bez nerwów!! Bez nerwów... :tak::-)

A widziałyście, że już blisko 2000 stron żeśmy zapisały ?? :-D

No tak jak produkcja dzienna 30 stron to tak potem bywa!!!
Połączę się z Tobą telepatycznie o ile sama nie zasnę:cool2:

reklama
Do góry