reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Prowadzicielka Wasza. To brzmi jak jedna z linijek litanii...;-)

Asiowo, po prostu mówisz: bez męża ja dziękuję, niech sobie pani położna rodzi. Może w końcu znormalnieją z tą grypą. Tu żadnego zakazu nie ma. Możesz przyprowadzić całe stado, byleby było Tobie dobrze.

Sylwia, Asiowo jak bedzie trza to wytrzymacie, a jak nie wytrzymacie, to popuscicie;-):cool2: i juz;-)

a Nadineczka to córcię ma? Bo mi się jakoś zdawało że nie wiadomo.
chyba na 80% miała być córa :tak:

Ja to sie martwie jak tyle czasu wytrzymam bez corci:zawstydzona/y: i czy męża mi wpuszcza na porodowke, bo ja nie chce sama przez to przechodzic:-( Jutro bede szukac szpitala gdzie męża mi wpuszcza:zawstydzona/y:;-)
ja też nie wiem jak dam radę :shocked2:pytałam się córy czy będzie dzwonić a ona że nie będzie miała czasu :-D
a mój sie pewnie modli o zakaz porodów rodzinnych :cool2:choć tak pewnie gada a mnie nie zostawi ;-)

i też grzecznie czekam na styczeń !!!:tak::tak::tak:

choć coraz mniej sił mam dziś wysiadam normalnie :dry:a mężuś że mam urodzić i będzie spokój a ja że nie chce :wściekła/y: potem pójdzie mi mała o rok wcześniej do szkoły i szkoda mi dzieciństwa małej (to tylko takie moje gadanie choć prawdziwe ;-))a tyle dni chyba dam radę do końca roku :zawstydzona/y:

Bo w malinach to się dzieci znajduje:-D a nie opija się nimi. Przynajmniej tak mi tata mówił jak mała byłam:-)
A i nie klikajcie na linka co dała yol a bo tam jest wirus. O numer konta proszę zwracać się bezpośrednio do mnie:-D:-D

:-):-):-):-):-):-p:-p:-p Ja się już nie śmieję, bo mnie brzuch boli

taaaaa.... do czerwca od razu, po co sie rozdrabniac;-)
Lilka, jak nie zapłacisz, będziesz styczniówką 2011. Jakieś miejsca się jeszcze znajdą... Może.
:-D:-D a mi sie wyaje ze te co sie tak zapieraja pierwsze na porodowce wyladuja:-D:-D a my grzecznie do stycznia zaczekamy bez zadnej korupcji:-D:-D
To teraz Beti się zapiera. Beti - torba spakowana? A gdzie Tysiolek i Roxeen?
Kacha_wawa, Ty to matką chrzestną tych wszystkich dzisiejszych bobasów powinnaś być.:-)

reklama
Do góry