F
Fiołek2010
Gość
Bo w malinach to się dzieci znajdujea nie opija się nimi. Przynajmniej tak mi tata mówił jak mała byłam:-)

ps. dziadek lubi koloryzowac ale lubie te jego opowieści;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo w malinach to się dzieci znajdujea nie opija się nimi. Przynajmniej tak mi tata mówił jak mała byłam:-)
Morka ja myślę że chyba tylko z Kają zostanę na styczeń![]()
Prowadzicielka Wasza. To brzmi jak jedna z linijek litanii...;-)
Asiowo, po prostu mówisz: bez męża ja dziękuję, niech sobie pani położna rodzi. Może w końcu znormalnieją z tą grypą. Tu żadnego zakazu nie ma. Możesz przyprowadzić całe stado, byleby było Tobie dobrze.
chyba na 80% miała być córaa Nadineczka to córcię ma? Bo mi się jakoś zdawało że nie wiadomo.
ja też nie wiem jak dam radęJa to sie martwie jak tyle czasu wytrzymam bez corcii czy męża mi wpuszcza na porodowke, bo ja nie chce sama przez to przechodzic:-( Jutro bede szukac szpitala gdzie męża mi wpuszcza
;-)
A i nie klikajcie na linka co dała yol a bo tam jest wirus. O numer konta proszę zwracać się bezpośrednio do mnie![]()
Nie tylko z Kaja, bo i ze mna
![]()
Lilka, jak nie zapłacisz, będziesz styczniówką 2011. Jakieś miejsca się jeszcze znajdą... Może.taaaaa.... do czerwca od razu, po co sie rozdrabniac;-)
To teraz Beti się zapiera. Beti - torba spakowana? A gdzie Tysiolek i Roxeen?a mi sie wyaje ze te co sie tak zapieraja pierwsze na porodowce wyladuja
a my grzecznie do stycznia zaczekamy bez zadnej korupcji
![]()