jola - Powiedz mamie jak juz koniecznie cos musi robic to niech kanapę wyprobuje. Do mnie mama 18stego przylatuje i tez się boję, że nie usiedzi na pupci tylko będzie uskuteczniać sprzątanie i gotowanie etc...
Agbar - Dzieki Niebiosom to tylko teść i widywać go nie musisz za często, bo faktycznie ma charakterek....
Labamba - Niech Ci lepiej mąż zrobi masaż szyjki, przyjemniej i delikatniej a nie jakiś babsztyl będzie paluchy pchał!
Emilia - Weź szwagra do kuchni i pokaż gdzie jest lodówka, gdzie kuchenka a gdzie garnki są!!! Ja bym im w zad kopa wystrzeliła, że ludzie wstydu nie mają......
Wzierniki - jak ja ich nienawidzę!!!!! W pl mają przynajmniej normalne rozmiary.... ale tutaj na te arabskie rozjechane zakutłane pindy to nie wzierniki tylko WZIERNIORY maja i jak mi lekarz zakłada, to mi łzy lecą z bólu, a mniejszych nie maja!!! Raz po wizycie, jeszcze przed ciażą to krwawiłam po
Dorciaa - Może jeszcze fiknie? Ja trzymam kciuki, że zaskoczy mamusie w ostatniej chwili i fiknie!
Lilka - Jaka zapobiegliwość

Spryciulek z Ciebie, że już sobie riposty obmyślasz....
Wiecie co, wczoraj zdarzyło mi się coś dziwnego, poszłam się wysikać i nie umiałam wstać. Nagle pociągnął mnie ból w dół i klapnęłam z powrotem i nie wiem co to było
Ja też tak mam, lekarz powiedział, że didzia na nerwy naciska i dlatego. Lepiej na kibelku, niż np jak idziesz i nie masz się o co oprzeć/złapać... Ja już jestem wytrenowana w bezpiecznych upadkach na kolana jak mi władze w nogach odbiera...

I ja tak już mam od prawie miesiąca więc przywykłam.
E_milcia - przykre, że masz taką głupią bratową....
Morka - ale duża dzidzia! Chyba największa jak na razie! Fajnie bo silna i zdrowa zapewne!!
Roxeen - Wszyscy wiedzą jaki zboczuch z
Morki, więc niech ona nikomu oczu teraz wykrętami nie mydli......

A dzidzioł super!!! Szczególnie te usteczka w trąbkę zwinięte!!!