Pasibrzuch
Fanka BB :)
Hehmozna z was pęknąć....
foczenie.... normalnie muszę swoj słownik przeprogramować - człek się tu nauczy tyle
![]()
A to wszystko przez Morkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehmozna z was pęknąć....
foczenie.... normalnie muszę swoj słownik przeprogramować - człek się tu nauczy tyle
![]()
Możecie swą kreatywność rozwijać..... mnie się bardzo podoba a i humorek wróciłA to wszystko przez Morkęzarzuciła temat ptactwa i tym podobnych zwierząt no i teraz dajemy upust fantazji i kreatywności ;-)
![]()
. Tylko do tej pory mała rozpychała mi się po biodrach i czasami po łóżku latałam z bólu prosząc, żeby zlazła, bo aż w kolana szło... a wczoraj widać dorwała innego nerwa ;-)
ja też jestem zaMożecie swą kreatywność rozwijać..... mnie się bardzo podoba a i humorek wrócił![]()
Witam
Rano byłam z wizyta u lekarza. Nie podobało jej się moje ciśnienie więc dwa razy mi je mierzyli. Podobno na razie na nic się nie zanosi, ale kiedy się zacznie tego przewidzieć nie da się. Narzeczona wuja tak miała: dwa dni po ostatniej wizycie urodziła a też lekarz powiedział, że na nic się nie zanosi.
Tobie Kaja nikt kreatywności w tym teacie rozwijać nie broni![]()
ja tam anwet myśle że ty bardziej kreatywna jestes niż nam sie może wydawać wiec...zaskocz nas![]()
ja też jestem za![]()