Dorciaa
Fanka BB :)
no nic posmęciłam i mi trochę lepiej, sama się sobie dziwię, że tak się boję, normalnie u gina po wszystkim ciśnienie miałam 169/95 z nerwów, zapomniałam zapłacić i w ogóle mi się język plątał, potem dał mi mój wymaz żebym zawiozła do laboratorium, było do 14 i pojechałam a po drodze stwierdziłam, że może muszę płacić to do bankomatu a przy bankomacie zauważyłam że karta w domu
i nie zdążyłam do lab, jutro pojadę, a żeby było lepiej to chyba mam ze sobą coś ala skkierowanie do tego badania, normalnie nieprzytomna byłam z nerwów, muszę się z tym oswoić chyba i poszukać plusów jak na przykład pipek w całości i nierozciągnięty
no nie wiem coś pozytywnego musze sobie wbic do głowy,
macie rację, ważne że dzidziol zdrowy a że uparty no cóż ja i m do ustępliwych też nie należymy, wiem mamy cośmy nabroili

na pocieszenie zjadłam fryteczki i sernik, mandarynki i dwa banany popiłam sokiem bananowym
od ostatniej wizyty u gina przytyłam 2,5kg w ciągu 2 tygodni! czyli razem mam już 83kg, co daje na plusie 21kg, dzidzia waży 3200, hehe więc co by nie było to tak jakbym ważyła niecałe 20
już bym chciała wiosnę, włożyć dżiny w normalnym rozmiarze, skórke od męża i pchac przed soba wózek
daj Boże żebym w końcu weszła w stare spodnie!
chyba przez newsy od gina mam dziś prawdziwą alergię na wielkiego ptaka
mam juz gdzieś ten masaż krocza, bo po co, 
a my praktykowalismy od tyłu opierałam się wygodnie na poduszkach a m odwalał całą robotę, nawet się nie zmęczyłam, hihi, bo przy łyżeczkach było straaasznie niewygodnie

a i mam po nowym roku iść sobie na ktg do szpitala na ip, i co tak bez niczego mi to zrobia? bez skierowania? bez płacenia? bez łachy?
i ile to zwykle trwa?

macie rację, ważne że dzidziol zdrowy a że uparty no cóż ja i m do ustępliwych też nie należymy, wiem mamy cośmy nabroili

na pocieszenie zjadłam fryteczki i sernik, mandarynki i dwa banany popiłam sokiem bananowym

od ostatniej wizyty u gina przytyłam 2,5kg w ciągu 2 tygodni! czyli razem mam już 83kg, co daje na plusie 21kg, dzidzia waży 3200, hehe więc co by nie było to tak jakbym ważyła niecałe 20

chyba przez newsy od gina mam dziś prawdziwą alergię na wielkiego ptaka

a my praktykowalismy od tyłu opierałam się wygodnie na poduszkach a m odwalał całą robotę, nawet się nie zmęczyłam, hihi, bo przy łyżeczkach było straaasznie niewygodnie

a i mam po nowym roku iść sobie na ktg do szpitala na ip, i co tak bez niczego mi to zrobia? bez skierowania? bez płacenia? bez łachy?