Przecież całe życie w ciąży chodzić nie będziemy.:-)
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież całe życie w ciąży chodzić nie będziemy.:-)
Eee tam, takie, u których nic się nie dzieje, szybko rodzą, z zaskoczenia. U mnie też nie ma czopa (pozdrowienia dla Roxeen - jej ulubiony temat;-)), śluz jakiś jest, ale ja wiem, co to ma być? Co ma być, to będzie. I tyle. Przecież całe życie w ciąży chodzić nie będziemy.:-)
\Co ma być, to będzie. I tyle. Przecież całe życie w ciąży chodzić nie będziemy.:-)
Ja nadzieję żyję.;-):-):-):-)Optymistka
Nie kręcą mnie faceci w sukienkachale lubie parzec na takie dziwactwa - ty zaproś
![]()
I jeszcze mi się mój sen przypomniał. Urodziłam. Dziecko przywiozłam do domu. Jakieś mikroskopijne było. Zdejmuję ubranka, a tam (uwaga Morka) ptaszek. No to się zdziwiłam.Przecież miała być dziewczynka!
Powiedzcie mi czy Wasi panowie tez są tacy czujni ostatnio bo mój to przez te moje jęki zaraz się zrywa i pyta czy czasem nie rodzę hehe.. Wcześniej spał jak suseł a teraz czujny że nie wiem![]()
Mnie najbardziej przerażają te 3 dni w szpitalu. Ja tam chyba zwariuje, bo u nas nadal jest zakaz odwiedzin, buu...co ja tam będe robić tyle czasu???
Poza tym gada przez sendziś jakieś żółtko mu dojrzewało
nie wiem o co chodzi, bo nie chciał potem wyjaśnić:-). Ja się do niego nad ranem przytulam, a on... "zostaw, bo żółtko dojrzewa"
co???.."no zółtko dojrzewa" . To pytam jakie zółtko? odp. " no, moje jajeczko"
ciekawe co mu się śniło;-)
![]()
Dobrze, że Wam Kochane humory dopisują, bo mój dzisiaj jest do bani ;-)
A powód oczywiście błahy, najechałam wózkiem na dwa gwoździe i dętka się przedziurawiła, T. już to skleił, ale humor i tak do baniCo ta ciąża mi z mózgiem robi to się w głowie nie mieści ;-) Za jakiś czas będę się z tego śmiać, ale dzisiaj przedziurawiona dętka urosła do rangi wielkiego problemu
Czekam z utęsknieniem aż Oliś uśnie i sama lecę przyciąć komara:-)
Miłego wieczorka Mamuśki :-)
Pumpkin mam pytanie bo z m się kłóciłam bo on mi tu twierdzi że w Bahrainie nie ma barów i nie sprzedają alkoholu, bo nawet jak była Formuła to bezalkoholowo, ale to przecież nie moze być prawda![]()
Aga- to sylwester już w domciu
Mnie najbardziej przerażają te 3 dni w szpitalu. Ja tam chyba zwariuje, bo u nas nadal jest zakaz odwiedzin, buu...co ja tam będe robić tyle czasu???
Paulinaa- mój mężowi też się udziela moja bezsennośćale na moje jęki to już nie zwraca uwagi
Poza tym gada przez sendziś jakieś żółtko mu dojrzewało
nie wiem o co chodzi, bo nie chciał potem wyjaśnić:-). Ja się do niego nad ranem przytulam, a on... "zostaw, bo żółtko dojrzewa"
co???.."no zółtko dojrzewa" . To pytam jakie zółtko? odp. " no, moje jajeczko"
ciekawe co mu się śniło;-)
![]()