oj dziekuje w imieniu mojej malej szalonej kobitkiNataszko Emilko wszystkiego co najlepsze pod słońcem dla was i waszych najbliższych ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj dziekuje w imieniu mojej malej szalonej kobitkiNataszko Emilko wszystkiego co najlepsze pod słońcem dla was i waszych najbliższych ;-)

trzymaj się kochana mam nadzieję że się uda i Gaba polubi butle

no widze ze nie jestem samaale jutro to ja się chyba upijena święta była mała rozgrzewka to jutro chyba nie padne po 2 kieliszkach ach ta długa abstynencja

2 kiliszki i odlot
no ale trening czyni mistrza:-)
tylko nie zaczynaj palić bo już się nie uwolnisz- przecież wiesz !!! W moim przypadku kupienie fajek zapoczątkowało powrót do nałogu niestety 

a zaczęłam też jak skończyłam karmić.a i zapomniałam pogratulować pani moderator jakie plany :-)

(albo żeby żadna nie była pokrzywdzona - zasilimy szeregi styczniówek 2010 i się troszke "odmłodzimy"), no i powywalam stąd członkinie klubu AA - babyboomowe pijaczki ;-)

dziękuje :***
jakie plany..hmmm... z majówek zrobie kwietniówko-majówko-czerwcówki(albo żeby żadna nie była pokrzywdzona - zasilimy szeregi styczniówek 2010 i się troszke "odmłodzimy"), no i powywalam stąd członkinie klubu AA - babyboomowe pijaczki ;-)
![]()

he he he he eh eh dobre