reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Powstałyście już? No ładnie. Szkoda że mnie wieczorem nie było bo widzę że się "Koło przyjaciół ptaszków" tworzy:tak: Będziemy omawiać na każdych zajęciach inne aspekty dotyczące ptaszków:tak:Także proszę się przygotować na kolejne zajęcia i niech każdy przyniesie fotografię ulubionego ptaszka:-D:-D:-D

Dażka może się spotkamy:tak: Nie wiem ile mnie będą trzymać;-) A jak mam powiedzieć że znajoma Dażka przyjdzie?:-) Jak coś prześlij mi swoje dane na priv to ci dam znać jak będę i napiszę co i jak:tak:

Miłgo dnia:happy2::happy2::happy2:

Morka, a kto będzie oceniał te ptaszki? Bo ja nie chwaląc się, mogłabym wspomóc szanowne jury, trochę się znam na tych nielotach, ale tylko tych....dzikich :zawstydzona/y: bo te w klatkach to płochliwe :-d:-D;-D
A namiary na siebie prześlę ;-)

Andzia, zazdroszczę Ci tego postanowienia :-p:-D:-D:-D:-D uśmiałam się do łez.

reklama
Morka, a kto będzie oceniał te ptaszki? Bo ja nie chwaląc się, mogłabym wspomóc szanowne jury, trochę się znam na tych nielotach, ale tylko tych....dzikich :zawstydzona/y: bo te w klatkach to płochliwe :-d:-D;-
:-D:-D:-D:-D:-D O nie moja droga tu żadnej nieuczciwej konkurencji nie będzie ani oceniania:-) Zajęcia będę przeprowadzane w celu poszerzenia spojrzenia na ptaszki hodowane w różnych rejonach geograficznych:-D:-D:-D

Witam się i ja w Sylwestrowy poranek:-)
Śniegu trochę przysypało i oo jak na Święta to go nie było ;/
My już po śniadanku teraz będę kroić sałatkę bo my dziś Sylwestra spędzamy w 4 ze znajomym męża i jego żoną więc będzie troszkę raźniej.A tak wogóle to mój małż ma dzisiaj imieniny bo jest Sylwester hehe.. śmiałam się że jakbym dzisiaj urodziła to mały by dostał drugie imie po tatusiu:-D
Ale trzymam się zasady że my to jednak styczniówki więc od północy mały się może szykowac wczesniej lepiej nie. Choc w sumie na nic sie nie zanosi, ale jakto mówią bierze z nienacka:-D:-D
Miłego Dnia kochane będę oczywiście zaglądac:tak::-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D O nie moja droga tu żadnej nieuczciwej konkurencji nie będzie ani oceniania:-) Zajęcia będę przeprowadzane w celu poszerzenia spojrzenia na ptaszki hodowane w różnych rejonach geograficznych:-D:-D:-D

morka, to ja mam swojego ulubionego ptaszka pokazywać wszem i wobec, tak bez.......nagrody? :no: Kiedy ja pewna jestem jego zwycięstwa :-D :-D :-D :-D :-D
A położenie geograficzne nie stanowi dla mnie problemu :-p się bywało w świecie :-D

Witam sylwestrowo :-D
Narazie odziana jestem w koszulę nocną ale wszystko przede mną :tak: Bardzo mnie cieszy, że nastał ten dzień, sniegu nasypało tony i w ogóle cudnie jest :tak:

Witam sylwestrowo :-)
Nie uwierzycie :-) jest po 10 i do tej pory nie odebrałam żadnego telefonu :-):-):-) Toż to SZOK :rofl:
No to wygląda na to, że się zaliczę do styczniówek pełną gębą ;-) Bo wszelkie oznaki porodu odeszły w niepamięć ... mam nadzieję, że jednak od jutra zaczną powracać, bo coś czuję, że po niedzieli zrobi się nerwowo ...
Swoją drogą głupie to takie ... niby wiadomo, że termin z OM jest tylko orientacyjny, ale jednak całkiem niemały wpływ na psychę ma :baffled:

Ciekawe jak tam Beti ???

yol_a mogłaś nie bać się zakupuów na allegro. Ja właśnie odebrałam paczuszkę od firmy UPC. To były większe zakupy więc przesyłka 15zł mnie nie wystraszyła. Mam już więc coś (ale jeszcze i tak czekam na 2 paczki i w aptece zakupie pare rzeczy)
Dziś zachwycałam się z rana pieluszkami flanelowymi i tetrowymi, buteleczka, smoczusie, (na przenajświętszy przypadek) szczoteczka i tam takie :-D)

reklama
Witam się w ten ostatni dzionek 2009 roku :)
juuuuuuuhuuuu jutro już Styczeń i możemy popuszczać ;) hihihi ;-)

wczoraj miałam niezłego stracha !!!
poserduszkowaliśmy sobie konkretnie z moim M i po jakiś 30 minutach jak mnie brzuch robolał :szok: skurcze miałąm pół nocy tak co 15 minut , mocne ale sie nie wzmocniły ani nie były częstsze więc ostatecznie zasnęłam ale już się wystraszyłam nie na żarty ze Mała chce wyjść....ale uuuuf udało się to jeszcze nie teraz !!!!
powiem Wam że jak mnie te skurcze wzięły to nie wiedziłąm czy się cieszyć czy płakać ze się zaczyna :-D:-D:-D Mąż sie tylko zapytał czy już jedziemy a ja mu powiedziałąm " pierd *** nie rodze !!! - sam sobie rodz" i poszłam spac :-D

zobaczymy co będzie dzisiaj - niech się Mała wstrzyma te kilka godzinek :tak:

Się dowiedziałam że mnie odpakują 6 stycznia roku pańskiego przyszłego o godz.8 i weź się tu babo nie stresuj:sorry2:

morka z jednej strony fajnie wiedzieć kiedy będzie ta godzina 0 ale z drugiej....chyba bym zjadła paznokcie z nerwów......

Póki co ide nadrabiac dalsze zaległośći :)

Do góry