reklama
A, no i zapomniałam dodać. Mimo tego wszystkiego i tak mam zbity humor, bo po pierwsze okazało się że M wyrzucił z torby wózkowej 100 pln w kopercie od babci dla Lili na Mikołaja
a po drugie, dziś poszłam w galerii do toalety i okazało się że dostałam okres 

A było tak pięknie. Ale z drugiej strony ciąża wykluczona, bo już nawet ruchy płodu czułam 

a po drugie, dziś poszłam w galerii do toalety i okazało się że dostałam okres 

A było tak pięknie. Ale z drugiej strony ciąża wykluczona, bo już nawet ruchy płodu czułam 

mamamatysia
Fanka BB :)
Zakupów zazdroszczę.Tez się muszę wybrać przed wczasami obkupić Filipa w krótkie rękawy
.Czekam aż M będzie na siłach.
.Czekam aż M będzie na siłach.moniqsan Sledziki bardzo smakowałyjeszcze raz dzięki :-)
O, bo właśnie miałam pytać drugi raz (myślałam że nie doczytałaś).
To cieszę się. Ja mam jeszcze kilka w lodówce :-)
mamamatysia
Fanka BB :)
Tego nie zazdroszczęA, no i zapomniałam dodać. Mimo tego wszystkiego i tak mam zbity humor, bo po pierwsze okazało się że M wyrzucił z torby wózkowej 100 pln w kopercie od babci dla Lili na Mikołajaa po drugie, dziś poszłam w galerii do toalety i okazało się że dostałam okres
![]()

kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
doczytałam już jestem na bierzącoO, bo właśnie miałam pytać drugi raz (myślałam że nie doczytałaś).
To cieszę się. Ja mam jeszcze kilka w lodówce :-)
a ty 

a z tych waszych migdałków to sie uśmiałam
chyba wam czegoś brak 
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
o to samo miałam pytaćmoniqsan a co kupiłaś dla Lili?
i ja nowy rok przywitałam @ dokładnie pierwszego stycznia
Moniq a z tymi ruchami to dowaliłaś

reklama
jola466
Majowe mamy'09
No to ja sie przywitam bo napisalam wczesniej a nawet sie nie przywitalam...
...
Dobry wieczor .....

Mamstud...oj ciesze sie ze choc malutkie postepy widac u Was i Gabunia juz nie ssie cycyusia w nocy.....trzymam kciukaski za sukces...

Paula...no to dobrze ze idziesz do lekarza......ja mialam taki guzik w pachwinie podczas ciazy ale okazalo sie ze to wlasnie taka przepuklina....poprostu organizm nie wytrzymywal ciezaru...no ale teraz narazie znikl i jest spokoj....
Moniqsan.....no to super ze zakupki sie udaly.....co do pieniazkow to nie fajnie...
...znam ten bol....wyrzucilam ze smieciami do spalenia koperte na slub od mojej babci...a bylo tam 1000zl.....

....no ale bylo minelo....
A u nas ciag dalszy terroru siostr AA....naprawde chca wykonczyc matke....

..no ale szkoda gadac....
My juz po malym przemeblowaniu....mamy juz sypialnie na antresoli a dziewczyny maja swoj pokoj...maz dzis skrecil drugie lozeczko no i dzis dziewczyny pierwszy raz spia osobno.....tzn. wczoraj juz spaly same w pokoju bo wlasnie juz wczoraj przestawilismy lozko.....no ale troszke stchurzylam i na razie spimy w salonie czyli za sciana....
Musze sie przyzwyczaic do tego ze ich nie ma obok mnie....
...Dobry wieczor .....

Mamstud...oj ciesze sie ze choc malutkie postepy widac u Was i Gabunia juz nie ssie cycyusia w nocy.....trzymam kciukaski za sukces...

Paula...no to dobrze ze idziesz do lekarza......ja mialam taki guzik w pachwinie podczas ciazy ale okazalo sie ze to wlasnie taka przepuklina....poprostu organizm nie wytrzymywal ciezaru...no ale teraz narazie znikl i jest spokoj....
Moniqsan.....no to super ze zakupki sie udaly.....co do pieniazkow to nie fajnie...
...znam ten bol....wyrzucilam ze smieciami do spalenia koperte na slub od mojej babci...a bylo tam 1000zl.....

....no ale bylo minelo....A u nas ciag dalszy terroru siostr AA....naprawde chca wykonczyc matke....

..no ale szkoda gadac....My juz po malym przemeblowaniu....mamy juz sypialnie na antresoli a dziewczyny maja swoj pokoj...maz dzis skrecil drugie lozeczko no i dzis dziewczyny pierwszy raz spia osobno.....tzn. wczoraj juz spaly same w pokoju bo wlasnie juz wczoraj przestawilismy lozko.....no ale troszke stchurzylam i na razie spimy w salonie czyli za sciana....

Musze sie przyzwyczaic do tego ze ich nie ma obok mnie....