reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

no to gratulację dla Gaby co dzień będzie lepiej na pewno :tak:
moniqsan Sledziki bardzo smakowały :tak: jeszcze raz dzięki :-)

reklama
A, no i zapomniałam dodać. Mimo tego wszystkiego i tak mam zbity humor, bo po pierwsze okazało się że M wyrzucił z torby wózkowej 100 pln w kopercie od babci dla Lili na Mikołaja :wściekła/y: a po drugie, dziś poszłam w galerii do toalety i okazało się że dostałam okres :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A było tak pięknie. Ale z drugiej strony ciąża wykluczona, bo już nawet ruchy płodu czułam :rolleyes2::ninja2::oo:

A, no i zapomniałam dodać. Mimo tego wszystkiego i tak mam zbity humor, bo po pierwsze okazało się że M wyrzucił z torby wózkowej 100 pln w kopercie od babci dla Lili na Mikołaja :wściekła/y: a po drugie, dziś poszłam w galerii do toalety i okazało się że dostałam okres :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A było tak pięknie. Ale z drugiej strony ciąża wykluczona, bo już nawet ruchy płodu czułam :rolleyes2::ninja2::oo:
Tego nie zazdroszczę:baffled:

reklama
No to ja sie przywitam bo napisalam wczesniej a nawet sie nie przywitalam...:sorry2:...
Dobry wieczor .....:tak::tak::tak:

Mamstud...oj ciesze sie ze choc malutkie postepy widac u Was i Gabunia juz nie ssie cycyusia w nocy.....trzymam kciukaski za sukces...:tak::tak::tak:

Paula...no to dobrze ze idziesz do lekarza......ja mialam taki guzik w pachwinie podczas ciazy ale okazalo sie ze to wlasnie taka przepuklina....poprostu organizm nie wytrzymywal ciezaru...no ale teraz narazie znikl i jest spokoj....

Moniqsan.....no to super ze zakupki sie udaly.....co do pieniazkow to nie fajnie...:baffled:...znam ten bol....wyrzucilam ze smieciami do spalenia koperte na slub od mojej babci...a bylo tam 1000zl.....:baffled::baffled::baffled::baffled:....no ale bylo minelo....

A u nas ciag dalszy terroru siostr AA....naprawde chca wykonczyc matke....:no::no::no:..no ale szkoda gadac....

My juz po malym przemeblowaniu....mamy juz sypialnie na antresoli a dziewczyny maja swoj pokoj...maz dzis skrecil drugie lozeczko no i dzis dziewczyny pierwszy raz spia osobno.....tzn. wczoraj juz spaly same w pokoju bo wlasnie juz wczoraj przestawilismy lozko.....no ale troszke stchurzylam i na razie spimy w salonie czyli za sciana....:sorry2:
Musze sie przyzwyczaic do tego ze ich nie ma obok mnie....:sorry2:

Do góry