reklama
Nadarienne
Fanka BB :)
Witam! Wpadam na chwilkę się odmeldować. Chociaż obawiam się, że do jutra to takich zaległości sobie narobię, że potem z BB nie wyjdę. 
Trzymam kciuki za Pumpkin i Anulkę!
Trzymam kciuki za Pumpkin i Anulkę!
Kaja wywolalas wilka z lasu, oto i jestemPrzypomniało mi sie, że jutro anulki bliźniaczki też na świat przychodzą Maja i Julka - a może Kaja i Gaja
Czyli Pumpkin jutro nie będzesz sama stawala się mamusią - trzy dziewczynki jutro witamy![]()
Pumpkin ciekawe ktora pierwsza rozpruja Ciebie czy mnie?!

Powiem Wam ze ja jakas dziwna jestem ale jeszcze sie nie stresuje..chyba najmocniej wezmie mnie jak juz bede do szpitala jechac. Mam nadzieje ze nie beda miec duzego ruchu i od razu mnie rozpruja i zobacze juz jutro moje ksiezniczki:-) Bo moj gin od jutra pracuje w tym szpitalu i mowil ze nie wie jaka sytuacja bedzie, ale najpozniej we wtorek bede miala ciecie.. Takze wpadlam zeby sie pozegnac bo ide sie kapac i spac zaraz. Trzymajcie kciuki a ja napewno napisze do Was. Moze do Gosi_23 bo mam nr spisany:-) a widze Gosiu ze na biezaco informujesz:-) Takze bedziemy w kontakcie:-)Jak tylko zbiore sily i znajde chwilke zaraz wejde pochwalic sie moimi kruszynkami:-) A Wam zycze szczesliwych rozwiazan najlepiej o terminie!
Pozdrowienia i buziaki dla brzuszkow!!!Witam wieczornie , ja po spacerku i z post6anowieniem nie myslec wiecej kiedy sie zacznie, bo zwarjuje.Sylwia -gratulacje
Pumpkin-trzymaj sie jestesmy z Toba a tego swojego to olej , przytulam mocno i dziewczyny maja racje napi sie melisy ja tez pije bo sie stresuje i nawet po niej lepiej spie .Teraz mowie wam juz dobranoc , Nicol zaraz zasnie i ja tez sie klade.
Pumpkin-trzymaj sie jestesmy z Toba a tego swojego to olej , przytulam mocno i dziewczyny maja racje napi sie melisy ja tez pije bo sie stresuje i nawet po niej lepiej spie .Teraz mowie wam juz dobranoc , Nicol zaraz zasnie i ja tez sie klade.
P
patrysia*
Gość
hehe ja też to oglądama ja wybrałam "Cztery wesela i pogrzeb" na tvn i to chyba oglądam któryś razjedynkę nagrywam
Nie biorę pod uwagę innej opcji, pewnie do rana Oskarek wypocznie i będzie ok. Jak coś sylwia będzie pisac to zaraz wkleję.
Miłego wieczorku!
aler zaraz i tak ide się kąpac bo jakoś niemogłam wcześniej dojść do łazienki a teraz M tam się kąpie;-)Mocne kciuki za synka SYLWI ale będzie dobrze bynajmiej trzeba tak myśleć
w inkubatorku dojdzie do siebie
PUMPKIN ANULKA powodzenia!!!bedzie dobrze i szczesliwie bo córcie wasze przyjdą na świat:-)
reklama
labamba23
podwójna mama
nuuuudzę się i to nie jest fajne
jestem zmęczona i marudna
Kaja ja też się przyczajam na romansidło na tv1 chyba
chcę się jeszcze wykąpać ale to już żadna przyjemność bo moja wielka wanna nie jest w stanie zakryc mi brzuszka i wystaje jak wieloryb
no a m za mną chodzi z tym swoim księciuniem więc dzisiaj czeka mnie jeszcze zabawa w ornitolożkę i przytulenie ptaszka
oglądam teraz dziewczyny playboya i jeju ja chcę mieć taką figurę na lato![]()

, ornitolożka. Ja też chcę taką figurę
Oj ja chyba też wychyle szklaneczkę, dostałam w polskim sklepie żywcaJa to mam smaki jak podczas calej ciazy nie mialam...dzis mnie napadlo na piwo z sokiem.....Wypilam pol szklanki...Problem w tym,ze ja nie cierpie piwa....![]()

Anulka zapomniałam o Was, oczywiście też jutro trzymam kciuki:-)
Mam nadzieję, że synuś Sylwii ma się dobrze
Ja zawsze przeżywam gdy dziecko po porodzie nie jest z mamą:-(Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 5
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 2
- Wyświetleń
- 4 tys
A
- Odpowiedzi