Molly_anna
Fanka BB :)
A ja się skusiłam i kupiłam to samo łóżeczko, co ramari :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam jeszcze coś takiego od tego sprzedawcy- jest to zestaw bez ochraniacza na łóżeczko, ale do nich można rzedzwonić i spytać czy mozna samemu ustalić co ma być w zestawiePowiem Ci, ze mi na baldachimie tez akurat nie zależy (najwyżej osprzedam, bo i tak używac nie będę), ale zależy mi na łóżeczku z szufladą. No a w tym zestawie co podalam cena jest dla mnie całkiem przystępna![]()
A ja się skusiłam i kupiłam to samo łóżeczko, co ramari :-)
Znalazłam jeszcze coś takiego od tego sprzedawcy- jest to zestaw bez ochraniacza na łóżeczko, ale do nich można rzedzwonić i spytać czy mozna samemu ustalić co ma być w zestawie
W)7el Radek II Sos Szuflada+ Materac KPG + Posciel (867514184) - Aukcje internetowe Allegro
Możesz też pomyśleć o kupnie osobno lóżeczka i pościeli:
Radek II SOSNA SZUFLADA +Materac K+P+G (864056455) - Aukcje internetowe Allegro
W)Posciel 6 elem 120x90 NOWE Wzory Producent Bewis (862167127) - Aukcje internetowe Allegro
Tak wychodzi chyba najkorzystniej jeśli nie chcesz baldachimu.
Mój się urodził 11 marca i nie miałam kombinezonu. Ubierałam go w polarową bluzę, śpiworek, otulałam kocykiem i było ok. Jak wychodziliśmy za szpitala, to był ubrany w polar i przykryty kocykiem, ale wtedy było bardzo ciepło.Pytanie do mam. Czy myślicie, że w sytuacji, gdy mam termin na 22 marca (i zakładam, że mniej więcej urodzę w terminie) może być potrzebny kombinezon dla maleństwa?? Mam rożek, dwa kocyki, pajacyk polarowy i nieco większy (rozm. 85) śpiworek, więc do gondolki jest jak dziecko położyć, ale chodzi mi o sam powrót ze szpitala - śpiworek nie bardzo da się wpasować w fotelik dla dziecka. Jak Wy ubierałyście dzieci wychodząc ze szpitala mniej więcej wczesną wiosną lub późną jesienią?
Kobieto, jesteś wielka! Dziękuję!!!
Tyle czasu szukam tych łóżeczek, a nie trafiłam nigdy do tego sprzedawcy![]()
Ciesze się, że pomogłam :-)
Ja też strasznie dużo czasu spędziałam szukając łóżeczka. Jak znalazłam jakiś zestaw to mój mąż mówił: "zamawiaj", a ja nie i mówiłam, że może jeszcze znajdę coś lepszego i tak wypatrzyłam tego sprzedawce :-):-):-)
Zamówiłam 29 grudnia. Oni ponoć mają czas realizacji 5 dni roboczych, więc łóżeczko pewnieprzyjdzie w tym tygodniu :-):-):-) Już nie mogę się doczekać. Mój też nie miał problemu z wybraniem pościeli- zażyczył obie dla synka pościel z zielonymi pieskami :-)U mnie to samo byłoMój, jak to facet. Dla niego każde łóżeczko takie samo
Ale pościel sobie szybko wybrał
Powiedz mi jeszcze, kiedy Ty zamówiłaś to łóżeczko? Dopiero czekasz na dostawę?