reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja tez bym nie kupowala takich rzeczy jak kombinezon z wyprzedzeniem. Przeciez tego nie zabraknie :sorry2: Naprawde nigdy nic nie wiadomo z rozmiarem dziecka, po co ma potem chodzic w za duzym albo przy malym :sorry2:
Ja kupilam Synowi poznym latem za duze buty i chcialam je wymienic ale nie bylo rozmiarow a oddac nie moglam wiec wzielam takie wiosenne o 3 rozmiary za duze, stwierdzilam ze beda na wiosne, tttaaakkk, buty sa 24 a moj Syn juz ledwo sie miesci w 25 a gdzie tu wiosna..

reklama
Kochana współczuję... przytulam.. Nasz nowy rok tez nie zaczął się najlepiej ze storny zdrowotnej. Dziadek M jest w szpitalu.. nowotwór.. juz zjadl jedno płuco.. Eh.. Najgorsze, że my do dziadziusia jesteśmy bardzo przywiązani bo on mieszka z babcia tuż za scianą w drugim mieszkanku..

jejku...no jakos mało przyjemnie zaczyna się ten rok
agniesiak, wiem, co czujesz...
mój dziadzio tez walczył w zeszłym roku z rakiem, kilka lat temu babcia:-(

ciebie tez mocno przytulam

Oj dziewczyny, ja miałam nadzieję, że ten rok się zacznie lepiej, że w końcu odbije po tamtorocznym koszmarze. A tu niestety! może choć narodziny Maleństwa odmienią w końcu ten zły los?! Ja dobrze wiem, co znaczy walka z rakiem:no:
Musimy wierzyć, że będzie lepiej!!

A co do koszulek nocnych, to ja jakoś lubię w nich spać, więc u mnie na pewno nie zginą :tak:

Macie może namiary na jakiegoś sprzedawce na allegro, który ma pieluchy tetrowe, flanelowe, ręczniki kąpielowe i inne duperele typy nożyczki do paznokci?

myśmy też kupili to łóżeczko RadekVII :tak:
ale bez materaca ;-)
posciel tez oddzielnie ;-)

już miesiąc czekamy na przesyłkę... :baffled: :wściekła/y:
daje im czas do piątku maksymalnie, a jak dalej nie będzie, to :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Mag 349 my kupiliśmy taką wyprawkę:
W)8el Zestaw Radek II Sos + Materac KPG + Posciel (862167117) - Aukcje internetowe Allegro
są inne zestawy pościelowe u tego sprzedawcy. Ja nie chcaiłam baldachimu, bo nie podobają mi się takie wynalazki. Zamówiliśmy jeszcze drugi komplet pościeli, ale z ochraniaczem na całe łóżeczko i przewijak. Teraz czekamy na przesyłkę :-)

Powiem Ci, ze mi na baldachimie tez akurat nie zależy (najwyżej osprzedam, bo i tak używac nie będę), ale zależy mi na łóżeczku z szufladą. No a w tym zestawie co podalam cena jest dla mnie całkiem przystępna :tak:

Do góry