reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Hejka dziewczyny a ja mam materacyk kokos -gryka , i kurcze nie wiem jak go mam ulozyc tzn ktora strona . Slyszalam ze w pierwszych miesiacach trzeba najpierw jeda str a pozniej na druga :confused: moze sie orientujecie hmmm??

reklama
ja slyszalam ze pół roku na kokosie, a potem przewalać na gryke. Też mam taki materacyk i nie jestem pewna czy dobrze wymacałam która strona jest która :)

Acha i ja też nie śpie od 4 rano!!! Prawie codziennie :no:

pojechałam jeszcze do poradni przyszpialnej żeby zarejestrować się do kardiologa bo coś i tam trochę serducho niedomaga
ja też mam coś nie tak z sercem. Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Kardiolog orzekł tylko, że "serce nie może tak walić" i stwierdził, że najprawdopodobniej mroczki przed oczami, słabość, problem ze staniem i kołatanie serca biorą się z anemii, której nijak nie mogę "wykurzyć"... Cieszę się, że na razie nie dokucza mi bezsenność (chociaż wstaję około 6 razy - do toalety:nerd:)...

Hejka dziewczyny a ja mam materacyk kokos -gryka , i kurcze nie wiem jak go mam ulozyc tzn ktora strona . Slyszalam ze w pierwszych miesiacach trzeba najpierw jeda str a pozniej na druga :confused: moze sie orientujecie hmmm??

ja slyszalam ze pół roku na kokosie, a potem przewalać na gryke. Też mam taki materacyk i nie jestem pewna czy dobrze wymacałam która strona jest która :)

dokładnie:tak: u mnie kokosowa strona jest gładsza a grykowa bardziej "pokratkowana" i po tym rozróżniam:tak: albo tam gdzie bardziej daje się wyczuć kuleczki to po pół rtoku maluszkowi dać:tak:

hej,

ja nie kupowałam tego z gryką, bo bałam się ,że mi zakwitnie coś przy kilku osikaniach ;-) miałam piankę i kokos, i teraz dla małej też pewnie kupię. tyle że tym razem zaczniemy od kołyski :-D dopiero potem łóżeczko.

taa, wstawanie do toalety to już norma, jak zasnę to śpię dość długo, mój problem to taki,że czasami muszę się naczekać, żeby się odpowiednio zmęczyć, aby zasnąć :-(

czy wasze dzidzie też zwiększyły ostatnio ruchliwość ? mój brzuch to po prostu ciągle w ruchu , już nie tylko jak się kładę czy głównie wieczorem. malutka dokazuje o różnych porach :cool2:

a Losek rozpakowała się w styczniu czy jeszcze w grudniu ? od kilku dni przecież będziemy miały już dłuższy urlop macierzyński, a 2 tygodnie to już sporo :tak:

reklama
Do góry