reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

chociaz ja ostatnio robiłam takie letnie, ale "letnie" to pojęcie względne ja juz kąpieli brac nie bede teraz zeby nie zapeszyc prysznic wystarczy:tak: trudno jakos przezyje

reklama
A ja np o tych gorących kąpielach nie miałam pojęcia... teraz muszę uważać na temperaturę w łazience.

Kobietki czy orientujecie się do kiedy jest bezpieczne latanie samolotem w ciąży ? Wiem, że pewnie to od lekarza i stanu ciąży zależy, ale czy są jakieś takie widełki.

ja dziewczynki zmykam do sprzątania bo gosci mam w sobote a w domu bajzel jak nigdy :szok: wreszcie mam czas posprzątak porządnie:-D

Witajcie,

no ja już po wizycie:) Jak zwykle godzinkę z mężem siedzieliśmy:) Mąż mi mierzył ciśnienie :) A pan doktor zajął się innymi rzeczami.
Z moich badań wynika, że mam zapalenie pęcherze no i na posiew,
Muszę odstawić preparat z jodem - bo za dużo mam TSH 3,
Ponadto widziałam mojego kruszka znowu - dzisiaj wierzgał rączkami, widziałam też maleńkie stópeczki.
Oprócz tego pan doktor mi zrobił USG całej jamy brzusznej i zapytał dlaczego nie jem:D A ja na to, że jem:D:D:D A on "Od 4 godzin Pani nie jadła":-D:-D:-D Przyznałam się, że nie, a on "Ponieważ pęcherzyk żółciowy w ogóle nie jest obkurczony". Kazał mi wcinać:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
milusia83 super ten Twój mężuś:tak:
ale Ci lekarze wszystko wiedzą.... no ja nie mogę:nerd:
nie martw się pęcherzem, przejdzie;-)

reklama
Do góry