reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

nie no ja sie nie przejmuje w sumie tym, ze mi nie przybylo, ale raczje tym, że nie moge jesc. musze sie zmuszac i to wchodza mi najlepiej takie rzeczy raczej mało pozywne.

reklama
JA dzis po poludniu bylam na chwile w pracy bo musialam pewne rzeczy jeszcze zrobic. PRzyjechalam i wziela mnie ochota na kanapki z bialym serkiem i pomidorkiem.... normalnie juz 4 zjadlam :szok:

Mysza, Cayra witajcie wsrod sierpnioweczek :tak:

Kachaa moze miala wczoraj zly dzien i dlatego tak wyskoczyla....

Pajka moj maz juz od czasu staranek ze mna jezdzi do gina.... choc teraz ostatnio nie byl ze mna - nie zdazyl dojsc bo poszedl po kase do bankomatu i za dlugo Mu to zeszlo :-D

nie wiem to tylko moj taki dziwny:-( ostatnio mi powiedział, ze on ze mna nie pojedzie bo sie boi, ze dzidzi cos bedzie i on tego nie chce widziec :-(i to jest takie dołujące:-:)-(iecie, gdyby to była wpadka to jeszcze moze bym to zrozumiała, ale nie staranie sie przez 14 miesiecy :-( chyba łapie jakiegos doła :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Może faktycznie się obawia, ale wytłumacz mu, że raźniej jest wam oboje jeździć na wizyty, niż samej z tym wszystkim mieć do czynienia.
Do ginekologa zawsze chodziłam sama, ale odkąd jestem w ciąży nie wyobrażam sobie iść bez niego.

reklama
Alescie nasrobaly:-DJa robie wlasni pizze domowej roboty:tak:Chodze z NFZ ale nie rozumie dlaczego ten facet nie chcial zebym zostala Jego pacjentka?Pojde teraz prywatnie i nie powinno byc problemu:tak:Uciekam:tak:Na razie dziewczynki:tak:

Do góry