reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
No, ja też postanowiłam coś sobie "odpuścić", jako, że gin mi wczoraj rzekł, że dzidziuś już nisko, bardzo nisko. Tzn. będę siadać za kółkiem tylko w razie konieczności, zwłaszcza, że ilekroć prowadzę, tylekroć chwytają mnie mocne skurcze, co mnie dekoncentruje, a przy śliskich drogach dekoncentracja nie jest wskazana:no:.

Witajcie! oj troszkę mnie tu nie było..biorę sie za Was podczytywanie;-)
ja we wtorek byłam na wizycie..moja kruszynka waży 2300 i ma ok.44cm;-)szyjka mi sie już skróciła..muszę teraz dużo leżec..
Mam nadzieje,że u Was wszystko ok:-)Pozdrawiam:tak:

Witam Was Kochane. Czekam na konsultację kardiologa,jak dobrze pójdzie,to wracam jutro do domu:-D bo ten posiew z tą bakterią zinterpretowali tak,że ten rodzaj bakt.żyje normalnie na skórze,w ukl.moczowym itd i tylko czasem wywołuje stan zapalny a mi nie robi krzywdy jak narazie:-D Miałam też usg,jest ok.synek waży 1850 -lek.mówi,że w 33tyg.to bardzo dobrze:-D.To tyle narazie.

Witam Was Kochane. Czekam na konsultację kardiologa,jak dobrze pójdzie,to wracam jutro do domu:-D bo ten posiew z tą bakterią zinterpretowali tak,że ten rodzaj bakt.żyje normalnie na skórze,w ukl.moczowym itd i tylko czasem wywołuje stan zapalny a mi nie robi krzywdy jak narazie:-D Miałam też usg,jest ok.synek waży 1850 -lek.mówi,że w 33tyg.to bardzo dobrze:-D.To tyle narazie.
3mam kciuki obyś jutro wróciła do domq;-):-)i zeby wszystko było ok:-)

Dobre wieści :-)
Oby wszystkie były takie.
Trzymaj się :-D

Dzień dobry Dziewczynki :-D

Wybieram się dzisiaj z wizytą do koleżanki, która rozpakowała się w październiku ;-) Może dowiem się czegoś o samym porodzie, jak to wyglądało, jakie warunki itp. (będę rodzić w tym samym szpitalu).
Tak więc dzisiaj mnie za dużo z Wami nie będzie :zawstydzona/y:
Ale życzę Wam miłego dnia :blink:

Kalemeon1 wzajemnie miłego dzionka..:tak:;-):-)
za dużo nie bierz do siebie co koleżanka bedzie mówic,bo trzeba pamietac że każda z nas jest inna i każdy poród też jest inny nie ma takich samych;-) ale zawsze czyjes wskazówki kto juz to przezył sie przydają ;-)

good-morning_9.gif

Anne super wiadomości :-D Mam nadzieję że jutro wyjdziesz do domku. No i fajnie że podglądałaś Synka :-D Duży chłopak z niego :tak:

Kameleon życzę udanej wizyty, ale faktycznie nie bierz za bardzo do siebie opowieści ...

To ja spadam bo muszę trochę popracować... :-( Ale już niedużo mi zostało !!:rofl2:

Buziaki

Kameleon życzę udanej wizyty, ale faktycznie nie bierz za bardzo do siebie opowieści ...

Kalemeon1 wzajemnie miłego dzionka..:tak:;-):-)
za dużo nie bierz do siebie co koleżanka bedzie mówic,bo trzeba pamietac że każda z nas jest inna i każdy poród też jest inny nie ma takich samych;-) ale zawsze czyjes wskazówki kto juz to przezył sie przydają ;-)

Nie mam zamiaru brać wszystkiego di siebie ;-)
Raczej myślałam się dowiedzieć co muszę ze sobą zabrać, jak wygląda samo przyjęcie do szpitala, itp. :-)

No to się zbieram :-D
Papapa

reklama
Anne super wiadomości :-D Mam nadzieję że jutro wyjdziesz do domku. No i fajnie że podglądałaś Synka :-D Duży chłopak z niego :tak:

To ja spadam bo muszę trochę popracować... :-( Ale już niedużo mi zostało !!:rofl2:

Buziaki
Ja to Ciebie kobito podziwiam..już blizej niż dalej porodu a ta nadal pracuje..Pracusiu Ty;);-):tak:

Do góry