reklama
kurzofretka
Zaciekawiona BB
No, ja też postanowiłam coś sobie "odpuścić", jako, że gin mi wczoraj rzekł, że dzidziuś już nisko, bardzo nisko. Tzn. będę siadać za kółkiem tylko w razie konieczności, zwłaszcza, że ilekroć prowadzę, tylekroć chwytają mnie mocne skurcze, co mnie dekoncentruje, a przy śliskich drogach dekoncentracja nie jest wskazana
.

olenka12345
Fanka BB :)
Witajcie! oj troszkę mnie tu nie było..biorę sie za Was podczytywanie;-)
ja we wtorek byłam na wizycie..moja kruszynka waży 2300 i ma ok.44cm;-)szyjka mi sie już skróciła..muszę teraz dużo leżec..
Mam nadzieje,że u Was wszystko ok:-)Pozdrawiam
ja we wtorek byłam na wizycie..moja kruszynka waży 2300 i ma ok.44cm;-)szyjka mi sie już skróciła..muszę teraz dużo leżec..
Mam nadzieje,że u Was wszystko ok:-)Pozdrawiam

anne
Witam Was Kochane. Czekam na konsultację kardiologa,jak dobrze pójdzie,to wracam jutro do domu
bo ten posiew z tą bakterią zinterpretowali tak,że ten rodzaj bakt.żyje normalnie na skórze,w ukl.moczowym itd i tylko czasem wywołuje stan zapalny a mi nie robi krzywdy jak narazie
Miałam też usg,jest ok.synek waży 1850 -lek.mówi,że w 33tyg.to bardzo dobrze
.To tyle narazie.

olenka12345
3mam kciuki obyś jutro wróciła do domq;-):-)i zeby wszystko było ok:-)Witam Was Kochane. Czekam na konsultację kardiologa,jak dobrze pójdzie,to wracam jutro do domubo ten posiew z tą bakterią zinterpretowali tak,że ten rodzaj bakt.żyje normalnie na skórze,w ukl.moczowym itd i tylko czasem wywołuje stan zapalny a mi nie robi krzywdy jak narazie
.To tyle narazie.
Witam Was Kochane. Czekam na konsultację kardiologa,jak dobrze pójdzie,to wracam jutro do domubo ten posiew z tą bakterią zinterpretowali tak,że ten rodzaj bakt.żyje normalnie na skórze,w ukl.moczowym itd i tylko czasem wywołuje stan zapalny a mi nie robi krzywdy jak narazie
.To tyle narazie.
Dobre wieści :-)
Oby wszystkie były takie.
Trzymaj się

Dzień dobry Dziewczynki

Wybieram się dzisiaj z wizytą do koleżanki, która rozpakowała się w październiku ;-) Może dowiem się czegoś o samym porodzie, jak to wyglądało, jakie warunki itp. (będę rodzić w tym samym szpitalu).
Tak więc dzisiaj mnie za dużo z Wami nie będzie

Ale życzę Wam miłego dnia

olenka12345
Kalemeon1 wzajemnie miłego dzionka..
;-):-)
za dużo nie bierz do siebie co koleżanka bedzie mówic,bo trzeba pamietac że każda z nas jest inna i każdy poród też jest inny nie ma takich samych;-) ale zawsze czyjes wskazówki kto juz to przezył sie przydają ;-)

za dużo nie bierz do siebie co koleżanka bedzie mówic,bo trzeba pamietac że każda z nas jest inna i każdy poród też jest inny nie ma takich samych;-) ale zawsze czyjes wskazówki kto juz to przezył sie przydają ;-)

Anne super wiadomości

Kameleon życzę udanej wizyty, ale faktycznie nie bierz za bardzo do siebie opowieści ...
To ja spadam bo muszę trochę popracować... :-( Ale już niedużo mi zostało !!

Buziaki
Kameleon życzę udanej wizyty, ale faktycznie nie bierz za bardzo do siebie opowieści ...
Kalemeon1 wzajemnie miłego dzionka..;-):-)
Nie mam zamiaru brać wszystkiego di siebie ;-)
Raczej myślałam się dowiedzieć co muszę ze sobą zabrać, jak wygląda samo przyjęcie do szpitala, itp. :-)
No to się zbieram

Papapa
reklama
olenka12345
Ja to Ciebie kobito podziwiam..już blizej niż dalej porodu a ta nadal pracuje..Pracusiu TyAnne super wiadomościMam nadzieję że jutro wyjdziesz do domku. No i fajnie że podglądałaś Synka
Duży chłopak z niego
To ja spadam bo muszę trochę popracować... :-( Ale już niedużo mi zostało !!
Buziaki