reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Niunia ja też zachowam pierwsze kozaczki na pamiątke . Teraz dokupiłam beżowe emu i białe.:tak:

Luizka widziałam świetną kurtke w zarze tak jakby pilota, skórzana na misiu z kołnierzem misiowym i skrzydełkami lotnika przypiętymi do piersi. Gdybym miała syna to już by ja miał , mojemu M się bardzo podobała bo taka wojskowa a on przy F16 pracuje.Igorek ślicznie by w niej wyglądał . Nawet jak nie masz sklepu to często na allegro są też te ciuszki i można coś znaleźć. Ja tak dużo sukieneczek kupuje.:tak:

Dentico zamorduję Cię za te robienie ochoty :-D na zakupy, niestety u mnie nie ma tych sklepów.....:wściekła/y::-(
U mnie sklepy może są, ale co z tego jak kasy brak :dry: chyba przestanę na jakiś czas tu wchodzić bo mi się chcica zakupowa włącza :baffled: Ale opłaty okołokredytowe (sąd itd...) jeszcze się nas kurczowo trzymają i muszę powstrzymać swoje popędy nabywcze - Ani niczego nie brakuje...:sorry2:

No ja też dużo kupuje na allegro właści
wie to wszystko:-Dtakie spodenki z nexta za 15 ziko udaklo mi sie wczoraj kupic:-D
870585243

No ja też dużo kupuje na allegro właści
wie to wszystko:-Dtakie spodenki z nexta za 15 ziko udaklo mi sie wczoraj kupic:-D
870585243
cudne!!!!
U mnie sklepy może są, ale co z tego jak kasy brak :dry: chyba przestanę na jakiś czas tu wchodzić bo mi się chcica zakupowa włącza :baffled: Ale opłaty okołokredytowe (sąd itd...) jeszcze się nas kurczowo trzymają i muszę powstrzymać swoje popędy nabywcze - Ani niczego nie brakuje...:sorry2:
ja mma podobnie- tyle, ze u mnie chodzi o to, ze zbieram na zęby:-D:-D:-D

A ja całkiem przypadkowo nawet nie szukając specjalnie kupiłam Asi za 3 jurki:szok: taki płaszczyk w penym były akurat na wieszaku rzeczy w przecenie

Załączniki

• Picture 627.jpg
    Picture 627.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 63
ja dzisiaj miałam pierwszy spacer w spacerówce:-) młoda oka nawet na sekundę nie zmrużyła:-p

wstyd się przyznać ale ja tak zaszalałam na wyprzedażach poświątecznych że dzisiaj prawie 4 pralki wstawiłam nowych ubranek w rozmiarze 68-90:baffled:

szaleństwa dokonałam w tesco, smyku, mothercare, next, cocodrillo i 5-10-15...

Zośka ma nowe trampki :-D wkleję Wam zaraz jakieś foty bo są gwiazdorskie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Luiza spodnie pierwsza klasa.:tak::tak::tak:

Wiesienka świetny płaszczyk , też lubie takie miniaturki dorosłych ubrań (zara):-)

Catedra śliczne buciki, zazdraszczam sklepu next, u nas niestety nie ma . Od niedawna mamy mothercare a tam tyle słodziaków ikupiłam małej pierwszą bransoletke. Później wam wkleje zdjęcie,nie mogłam się powstrzymać taka cukierkowa.:-D:-D

Do góry