reklama
Asiowo może się coś rozkręci ;-)
u mnie wielkie nic
ja też mam wrażenie że rozpakowały się gaduły i dlatego troszkę tu spokoju
;-)dobrze że jeszcze kilka zostało bo nie było by co czytać 
niestety ja też kursuję ciągle do lodówki teraz to chyba już z nudów
nic zmykam uśpić młodą może jeszcze zajrzę ;-)
u mnie wielkie nic
ja też mam wrażenie że rozpakowały się gaduły i dlatego troszkę tu spokoju
;-)dobrze że jeszcze kilka zostało bo nie było by co czytać 
niestety ja też kursuję ciągle do lodówki teraz to chyba już z nudów

nic zmykam uśpić młodą może jeszcze zajrzę ;-)
A
Asiowo
Gość
mam nadzieje, ze jak cos to rano sie rozkreci, bo ja nie chce jechac w srodku nocy w taka pogode do szpitala, auto całe zasniezone stoi
z reszta chce sie z córcia pozegnac chociaz, a przeciez w srodku nocy jej budzic nie bede

Co mnie ciekawi, mała cała ciaze spokojna niesamowicie, a od wczoraj szaleje, ze hej...
Jak agagsm (chyba) mówiła, pakuje walizki by do nas wyjsc
i tez ciagle jem... wszystko co mam pod ręka
;-)

z reszta chce sie z córcia pozegnac chociaz, a przeciez w srodku nocy jej budzic nie bede

Co mnie ciekawi, mała cała ciaze spokojna niesamowicie, a od wczoraj szaleje, ze hej...
Jak agagsm (chyba) mówiła, pakuje walizki by do nas wyjsc
i tez ciagle jem... wszystko co mam pod ręka
;-)Lariss
Fanka BB :)
Witajcie Kochane!!
Anulka nie martw się, wszystko sobie ułożycie!! Tylko czasu trochę potrzeba
Będzie super :-)
Powiem Wam, że nie tylko na BB jest wysyp
U mnie w szpitalu non stop są porody!! Od 19 przywieźli 3 dziewczyny co urodziły! A na porodówce jest 9 
Ze mną urodziło 7 dziewczyn!! Jest masakra!! W szpitalu brakuje miejsc i mam taką cichą nadzieję, że jutro wyjdziemy do domku :-) A jak nas nie wypuszczą, to zadzwonię po strażaków, niech drabiną przyjadą i przez okno wyjdziemy z Adasiem
Znajomości w końcu się przydadzą ;-)
Mała poprawka - przywieźli drugim kursem windy 4 dziewczynę!!
Będzie miał kto zarabiać na nasze emerytury

Adaś mój śpi sobie smacznie... A ja zastanawiam się czy iść spać czy czekać... Adaś wieczorami je o 22, później o 2 i o 6
No nic Kochane... Idę spać na godzinkę
Jutro się widzimy już nie ze szpitala tylko z domku
Trzymajcie kciuki, żeby nas wypuścili!! :-)
Kochane rodzące!! Trzymam kciuki!! :*
Anulka nie martw się, wszystko sobie ułożycie!! Tylko czasu trochę potrzeba
Będzie super :-)Powiem Wam, że nie tylko na BB jest wysyp
U mnie w szpitalu non stop są porody!! Od 19 przywieźli 3 dziewczyny co urodziły! A na porodówce jest 9 
Ze mną urodziło 7 dziewczyn!! Jest masakra!! W szpitalu brakuje miejsc i mam taką cichą nadzieję, że jutro wyjdziemy do domku :-) A jak nas nie wypuszczą, to zadzwonię po strażaków, niech drabiną przyjadą i przez okno wyjdziemy z Adasiem

Znajomości w końcu się przydadzą ;-)Mała poprawka - przywieźli drugim kursem windy 4 dziewczynę!!

Będzie miał kto zarabiać na nasze emerytury

Adaś mój śpi sobie smacznie... A ja zastanawiam się czy iść spać czy czekać... Adaś wieczorami je o 22, później o 2 i o 6
No nic Kochane... Idę spać na godzinkę

Jutro się widzimy już nie ze szpitala tylko z domku
Trzymajcie kciuki, żeby nas wypuścili!! :-)
Kochane rodzące!! Trzymam kciuki!! :*
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Kobietki :-)
Melduję się po zakupach, zmęczona, ale z super humorem
Jest jakiś plus tej mroźnej zimy, miejscowi boją się z domu wychodzić i w sklepach są błogie pustki, że na spokojnie można sobie między półkami pochodzić ;-)
Torba już do końca dopakowana, Jessi donoszona i generalnie już mogę rodzić, no ale Młodej się chyba odwidziało wychodzenie
I dobrze, przynajmniej jeszcze jakiś czas będzie względny spokój w domu, bo przy dwójce to ja chyba spokój tylko w WC będę miała 
Widzę, że się Kobietki czaicie na 10 stycznia;-) Życzę Wam powodzenia:-)
Co do apetytu to mój apetyt mnie przeraża, tak jak kiedyś pisałam jem raz dziennie, po prostu od rana do wieczora mielę szczęką

Melduję się po zakupach, zmęczona, ale z super humorem
Jest jakiś plus tej mroźnej zimy, miejscowi boją się z domu wychodzić i w sklepach są błogie pustki, że na spokojnie można sobie między półkami pochodzić ;-)Torba już do końca dopakowana, Jessi donoszona i generalnie już mogę rodzić, no ale Młodej się chyba odwidziało wychodzenie
I dobrze, przynajmniej jeszcze jakiś czas będzie względny spokój w domu, bo przy dwójce to ja chyba spokój tylko w WC będę miała 
Widzę, że się Kobietki czaicie na 10 stycznia;-) Życzę Wam powodzenia:-)
Co do apetytu to mój apetyt mnie przeraża, tak jak kiedyś pisałam jem raz dziennie, po prostu od rana do wieczora mielę szczęką

orchidea24
Początkująca w BB
a ten śluzik to taki "normalny", gęsty? czy galaretowaty? Bo "myster" CZOP może chyba być lekko żółtawy.. ale zwykły śluzik chyba nie powinien... A kiedy masz kontrolę u gina?
Ja Ci powiem że mam lekką infekcję i ginka zapisała mi globulki, żeby wyleczyć ją jeszcze przed porodem..
dokladnie trudno mi to stwierdzic , bo wsiaka w wkladke, ale mysle ze jest gesty
a co jesli to infekcja i urodze??
dziecko sie zarazi??
ja mam wizyte 12 i musze godz jechac do lekarza, a jestem w 39 tyg wiec w kazdej chwili tez moge urodzic
reklama
agniecha83
Fanka BB :)
hallo, 
ja od popołudnia odczuwam bóle w krzyżu....
Może wkońcu cos się ruszy, oby
ale znając życie pewnie do rana przejdzie i znowu bedę odbierac telefony i mówić że dalej nic i nic
Dziewczyny, a gdzie teraz podziały się grudniówki i listopadówki? Nie mogę znaleźć a tak lubię oglądać ich galerie
ja od popołudnia odczuwam bóle w krzyżu....
Może wkońcu cos się ruszy, oby
ale znając życie pewnie do rana przejdzie i znowu bedę odbierac telefony i mówić że dalej nic i nic
Dziewczyny, a gdzie teraz podziały się grudniówki i listopadówki? Nie mogę znaleźć a tak lubię oglądać ich galerie
Ostatnia edycja: