reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a ja idę chyba znowu ulepić bałwana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ( M&M`s udało Ci się to) ale jak pije to muszę zapalić tylko kurcze czy ja tę miotłę znajdę :confused::confused::confused::confused:

:-D:-D:-D:-D, tylko pamiętaj o marchewce dla bałwana. i na noc ulep mu może panią bałwankową, bo bedzie się biedak nudzil. ;-);-);-) :-p:-p:-p

no za ten pierwszy powód ci wybaczamy :-)
a za drugi niech mu będzie :-D

muaaaa, :*************

fajnie że jesteście.:-):-):-) :tak::tak::tak:

Joluś kochana u mnie też sajgon. Trzymaj sie słońce. no i fajnie że jesteś, tęsknię za tobą jak cię nie ma.

Ja tez za Wami tesknie.....:tak::tak::tak::tak:....no i zaluje ze niestety nie dalas rady przyjechac...:-:)-:)-(

tylko wróć
Jolu a ty się dzisiaj za prasowanie nie bierz, ja tez tęsknie jak cie nie ma...

Kasiu..to Cie zaskocze....deska do prasowania wlasnie rozstawiona..pranie przyniesione z suszarki i zamierzam pozniej poprasowac...:blink::blink::blink::blink:

cześć majóweczki wpadłam sie tylko przywitać po 12 godzinach pracy. Nie posiedzę dziś znów bo jutro z kolei na 10 godzin do roboty....
musze trochę pospać...
zamelduje się w poniedziałek bo mam wolne...

życzonka dla wszystkich dzieciaczków które obchodzą swoje kolejne miesięcznice...

do poniedziałku babeczki :*

Ja tez za Wami tesknie.....:tak::tak::tak::tak:....no i zaluje ze niestety nie dalas rady przyjechac...:-:)-:)-(

Kasiu..to Cie zaskocze....deska do prasowania wlasnie rozstawiona..pranie przyniesione z suszarki i zamierzam pozniej poprasowac...:blink::blink::blink::blink:

Boże Jolu, utknęła bym w jakiejś zaspie!!!! albo jeszcze co gorsza wylądowala gdzieś w rowie na tych letnich oponach!!!!! jak o tym myślę to (aż mam dreszcze), cieszę się że nie udało mi się wybrać - akurat teraz.

cześć majóweczki wpadłam sie tylko przywitać po 12 godzinach pracy. Nie posiedzę dziś znów bo jutro z kolei na 10 godzin do roboty....
musze trochę pospać...
zamelduje się w poniedziałek bo mam wolne...

życzonka dla wszystkich dzieciaczków które obchodzą swoje kolejne miesięcznice...

do poniedziałku babeczki :*
no to ładny mi cały etat :baffled: trzymaj się

reklama
Do góry