Kubiaczka
Fanka BB :)
Muszę to napisać: uwielbiam Twoje dojrzałe podejście do tematu wychowywania psiaka!! powinnaś być przykładem dla tych którzy zastanawiają się nad przygarnięciem psiaka (lub niedawno to zrobili):-)![]()
Wiesz ja po prostu nie chce sobie przypadkiem wychować psa który będzie groźny dla mojego dziecka ;-) Ten psiak teraz jest jak takie niemowlę i to od nas zależy jak ukształtujemy jego zachowania i jaki będzie jako dorosły pies. Po za tym jak teraz zaczęłam się interesować behawiorystyką piesków, to rozumiem jak nie wiele trzeba, aby wychować takiego psa. Nie wiem wszystkiego jeszcze, ale obserwuje teraz innych ludzi jak zachowują się w stosunku do mojego pieska (czy tam swoich) i widzę jak dużo ludzi błędnie interpretuje zachowanie swojego psa. Już nie mówię jak dużo ludzi chce dobrze, ale z powodu nie wiedzy (czasem głupoty), powoduje co najwyżej dodatkowe lęki lub zachowania agresywne. Potem czytamy agresywny pies zagryzł człowieka. Tylko nikt nie dochodzi, że to człowiek sprowokował psa.
E_milcia witamy z powrotem. Odpoczywaj póki możesz

Ostatnia edycja:
Ale u mnie też jest to chyba spowodowane tym, że niczego sobie nie odmawiam 

ciekawe jakby ona się czuła gdybym jej wysyłała takie smsy tylko że w tym problem nie jest w ciąży i nie ma jeszcze dzieciaczka co nie wie jak to jest pod koniec czekać...

ciekawe właśnie co u niej