kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy, niestety moja matka wie wszystko najlepiej, dla niej zawsze będę głupiutkim dzieciątkiem, które gucio wie o życiu i które trzeba za rączkę prowadzić
Taki wszystko wiedzący typ człowieka
Pumpkin Kochana nie schizuj się ;-) Oliś jak był malutki to mogłam mu nad uchem wieżę rozkręcić na cały regulator, a i tak mu to nie przeszkadzało w spaniu
Ciesz się Kobietko, że masz spokojne dzieciątko. Zacznie się ząbkowanie to będziesz chciała, żeby Polcia się do okresu noworodkowego cofnęła ;-)
A co Wy tak z kurami się kładziecie?;-) Mój T. właśnie wrócił z pracy, ale jakoś na szczęście od kompa mnie jeszcze nie wygania. Oliś już śpi, więc mam w domu błogą ciszę, przerywaną od czasu do czasu moimi bączkami
(taka głupia moja przypadłość ciążowa, że pierdzę i bekam jak stary chłop
)
Taki wszystko wiedzący typ człowieka
Pumpkin Kochana nie schizuj się ;-) Oliś jak był malutki to mogłam mu nad uchem wieżę rozkręcić na cały regulator, a i tak mu to nie przeszkadzało w spaniu
Ciesz się Kobietko, że masz spokojne dzieciątko. Zacznie się ząbkowanie to będziesz chciała, żeby Polcia się do okresu noworodkowego cofnęła ;-)
A co Wy tak z kurami się kładziecie?;-) Mój T. właśnie wrócił z pracy, ale jakoś na szczęście od kompa mnie jeszcze nie wygania. Oliś już śpi, więc mam w domu błogą ciszę, przerywaną od czasu do czasu moimi bączkami
(taka głupia moja przypadłość ciążowa, że pierdzę i bekam jak stary chłop
)
.Dodatkowo tak dla pocieszenia ginka powiedziała mi,ze przy taki ustawieniu dziecka musi wykonać wieksze cięcie niż normalnie żeby mieć dostep do małeg

Matko... 
a miałam nadzieje, że już infekcji się pozbyłam wszelkich...