reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dziewczyny, jak kupić stanik do karmienia?
Mi na razie piersi w ogóle nie urosły i trochę się boję, że nie będę mieć pokarmu, bo ani siary, ani nic...
No, ale jeśli będzie, to pewnie wtedy piersi mi urosną i nie wiem, czy kupować stanik z większą o rozmiar miseczką?
A jak teraz nie kupię, to przecież później tym bardziej nie będzie nawet czasu, a nikt za mnie tego nie przymierzy. Chyba, że będę chodzić bez:-p

reklama
Ja też kupiłam inhalator jak Igorek mi tak chorował, kilka razy go używałam,może i pomógł, ale szału nie ma :no:

Ja właśnie też ciągle się zastanawiam nad rozmiarem stanika do karmienia. Od początku ciąży dwa razy zmieniał mi się rozmiar biustu i czuję, że do końca jeszcze mi się powiększy:szok: A jak przyjdzie karmienie, to piersi się jeszcze powiększają czy niekoniecznie???

O jeden rozmiar to na bank, bo jak pokarm się pojawi to piersi się powiększą ,przynajmniej na początku, potem się normuje, ale na początku piersi mogą się powiększyć i to dużo.
Biustonosz do karmienia to też moja bolączka bo nie cierpię gdy mnie uwiera albo mi coś wyłazi bokami, mam duże piersi a te popularne staniki to raczej małe mają rozmiary:no:

Podobno te są fajne ,ale ta cena:wściekła/y::wściekła/y:
Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną

Matko ja jestem taka niezdecydowana że zanim coś kupie to urodzę chyba. Oglądam i oglądam i zastanawiam się nie wiem nad czym:wściekła/y::wściekła/y:

Jedyne co mam (lub aż) to ubranka jeszcze tylko ze dwa kaftaniki na 56 rozm. i kombinezon i już.
Jeszcze dużo mi zostało między innymi karuzela i też oglądałam taką jak martikupiła

mcgosia83, to body przesłodkie. Ja też takie chcę!
Czarnuszka88, faktycznie opłacalne. Jak myślisz - mam dwie 260ml, 3 - 125ml, wystarczy? Czy dokupić?

Mysle ze napewno Ci starcza na dlugo a jezeli zamierzasz karmic piersia to juz wogole...ja kupuje tylko duza i mala wkonu to najczesciej sie smoczki zmienia a butelka na kilka miesiecy starczy jedna wiec napewno Ci starczy :) no i ja mam zamiar karmic piersia wiec burelki na wszelki wypadek :)

kurcze a ja z tym wózkiem BEXA chyba nie wytrzymam, może w tą sobote pojadę, bo ostatnio nam auto siadło :dry:

dziś przygotowałam mamie rzeczy po Olku (56/62) do prania - JESHOO ja tego mam 1m kwadratowy worków!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

reklama
Ja właśnie też ciągle się zastanawiam nad rozmiarem stanika do karmienia. Od początku ciąży dwa razy zmieniał mi się rozmiar biustu i czuję, że do końca jeszcze mi się powiększy:szok: A jak przyjdzie karmienie, to piersi się jeszcze powiększają czy niekoniecznie???
mi się dopiero wtedy powiększyły!!:szok: przed porodem nosiłam A/B a do karmienia dostałam od bratowej D!!!! i jak tu nie mieć na cycusiach rozstępów :confused: teraz chyba kupię sobie E i jeszcze pare takich topów sportowych. Kurcze tylko może F... bo jeszcze te wkładki laktacyjne... :dry:hmm

Do góry