reklama
Pumpkin
Fanka BB :)
To poczekaj, co będzie po karmieniu. Ja miałam zawsze b, wykarmiłam synka i wydawało mi się, że piersi w ogóle zniknęły.;-) Ale teraz (na razie) mam takie ogromne, że aż się mało komfortowo czuję.![]()
No to mnie pocieszyłaś....
A ile karmiłaś synka jeśli mogę spytać? Ja przez dwa dni z zachwytem oglądałam moje baloniki w lustrze w łazience i chyba mnie pokarało teraz... No ale małe cycusie to zawsze był trochę mój kompleks. Zresztą bardziej zależy mi na mleczku niż rozmiarze stanika. Na razie ciągle obserwuję i sprawdzam ale chyba produkcja wrze Mari_anna - Serdeczne gratulacje!
Pasibrzuch
Kurka fix, co tu tak cicho?!
jola.24
Witam dziewczynki
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo
) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki
opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)
Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac
Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami
Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo
) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki
opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac

Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami

Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla

Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla![]()

niestety u mnie w szpitalu jest całkowity zakaz odwiedzin i porodów rodzinnych, więc chyba zamiast męża wezme ze sobą kaganiec
;-)
witaj z powrotem

Pasibrzuch- chyba wszystkie laski przytulają się do mężów lub dzidziolków. Ja musze i na jedno(zanim wróci z pracy) i na drugie(zanim się wykluje) jeszcze poczekać - więc tu jestem

Nadarienne
Ej, ale nie pojechałyście wszystkie rodzić chyba? o.o
Pierwszy raz tak mam, że wchodzę po paru godzinach na forum a tam zaledwie kilka postów nowych.
Właśnie odebrałam wyniki z morfologii i o dziwo hemoglobina mi wzrosła z 10,1 do 11,9 chociaż żelaza nie łykałam żadnego ani witamin, dopiero od paru dni sobie zaczęłam łykać Ferovit, więc nie rozumiem tego, ale nie narzekam.
Może świąteczne potrawy były bogate w żelazo. 
Za to po dzisiejszym pobieraniu krwi boli mnie ręka, po wewnętrznej stronie powyżej łokcia - nie wiem, czy mięsień, czy ścięgno, czy co, w każdym razie tak jakby napięte jest to miejsce no i jak coś podnoszę tą ręką, to boli. ;/ Nie miałam tak nigdy, ale trochę to przeszkadza, bo prawa ręka jednak się przydaje. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie.
A tak poza tym:
jola.24, Mari_anna, morka, mnovak - witajcie z powrotem!
Pierwszy raz tak mam, że wchodzę po paru godzinach na forum a tam zaledwie kilka postów nowych.
Właśnie odebrałam wyniki z morfologii i o dziwo hemoglobina mi wzrosła z 10,1 do 11,9 chociaż żelaza nie łykałam żadnego ani witamin, dopiero od paru dni sobie zaczęłam łykać Ferovit, więc nie rozumiem tego, ale nie narzekam.
Za to po dzisiejszym pobieraniu krwi boli mnie ręka, po wewnętrznej stronie powyżej łokcia - nie wiem, czy mięsień, czy ścięgno, czy co, w każdym razie tak jakby napięte jest to miejsce no i jak coś podnoszę tą ręką, to boli. ;/ Nie miałam tak nigdy, ale trochę to przeszkadza, bo prawa ręka jednak się przydaje. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie.
A tak poza tym:
jola.24, Mari_anna, morka, mnovak - witajcie z powrotem!
Ostatnia edycja:
KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
taaaaa ja juz urodziłam oczekiwanego chłopczyka....3 stycznia
o 5,o5:-) z wagą 3660 zdrowiusi.....
Nadarienne
Noo, to KalaKRK, gratulacje! 
Pasibrzuch
niestety u mnie w szpitalu jest całkowity zakaz odwiedzin i porodów rodzinnych, więc chyba zamiast męża wezme ze sobą kaganiec
;-)
witaj z powrotem
Pasibrzuch- chyba wszystkie laski przytulają się do mężów lub dzidziolków. Ja musze i na jedno(zanim wróci z pracy) i na drugie(zanim się wykluje) jeszcze poczekać - więc tu jestem![]()
No ja własnie też samotna jestem, mąż wróci dopiero przed 24:00 :-(
Chyba ostatni raz goliłam sobie nogi, pocięłam się jak świnia
KalaKRK, gratulacje :-)prosimy o opis porodu w odpowiednim wątku :-)
reklama
macy
Synka karmiłam 13 miesięcy. Ale nie żałuję. Piersi są stworzone do karmienia dziecka, a nie do patrzenia. Jak kiedyś zwariuję, to sobie zrobię fajne cycole, a co!No to mnie pocieszyłaś....A ile karmiłaś synka jeśli mogę spytać? Ja przez dwa dni z zachwytem oglądałam moje baloniki w lustrze w łazience i chyba mnie pokarało teraz... No ale małe cycusie to zawsze był trochę mój kompleks. Zresztą bardziej zależy mi na mleczku niż rozmiarze stanika. Na razie ciągle obserwuję i sprawdzam ale chyba produkcja wrze

M jak mdłości się chyba w Polsce zaczęło czy jeszcze nie to?Kurka fix, co tu tak cicho?!
A my mamy pierwszą kąpiel za sobą. Chyba jej się za bardzo nie podobało, ale przy synku było podobnie, więc się specjalnie nie stresuję. Jeszcze dobre czasy nadejdą