reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu widzę że twój dzieć właczył "grzeczny tryb". Bo tak na forum jesteś.:-):-)

Ja muszę się zbierać po Mikołaja do szkoły, aleeee mi się nie chceeeeeeeeee.:baffled::baffled::baffled::dry::dry::dry:

reklama
Chciał i naciskał żeby był za porozumieniem ponieważ cyt."ten wyrok będzcie ciążył na mnie do końca życia, a Ty będziesz miała jako pokrzywdzona za dużo praw" a dokładnie chodzi mu o kase że będzie musiał mi płacić

W środku wszystko we mnie wrze i chce mi sie wyć
ale to tylko wew. wycie którego mu nigdy nie pokaże
Jezzzzzuuu co za p........ nie daj się kobieto,bądz silna:tak: Jeszcze kuzwa na koniec chce cię wycyckać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Trzymam kciukasy mocno za Ciebie i za pozytywne rozpatrzenie sprawy dla Ciebie:tak:
Ale jestem dumna z siebie zobaczcie co dzisiaj zrobiłam :-)normalnie aż sama sobie nie wierzę, ale to wszystko przez was i ciebie tsarina przede wszystkim :-D
Zobacz załącznik 196639
Mnniiaammmmm...podziel się nie???:-D

Marzenko....mnie też się wydaje że może Nataszke kryzys dopadł.....ale już szybko wyplułam te słowa:tak:;-) Oby wymioty się już nie powtórzyły:-)

My byłyśmy dzisiaj na spacerku,musiałam kupić Bakugany:baffled: dla syna koleżanki,cóż za paskudztwo:baffled::sorry2: wybieramy się do nich w sobote to trzeba było coś kupic;-) Powiem wam że zauważyłam dzisiaj zalety mojego wózka....chodniki zaśnieżone ale wielkie koła sobie poradziły:tak:
Moje dziecko dzisiaj jakoś w miare spokojne....wyplute żeby nie zapeszyć,właśnie sobie kima;-)

Słonko ...Witaj i nie opuszczaj nas.....przygarnij laptopa ojca,powiedz że Tobie bardziej potrzebny:tak::-)

czesc BABOLKI kochane :-)
nie bylo mnie dwa dni a tu tyyyyyle nadrabiania :-) niestety nie wiem kiedy to wszystko opanuje :-( Diana znow jest tylko zainteresowana mamusia ...
chcialam tylko przywiatac spowrotem NINE, SLONKO I OKRUSZKA :-)

najserdeczniejsze zycznia dla MALGOSI, KOCHANYCH DZIEWCZYNEK AA I TYMONKA buziaczki od Dianki :-**

Mam nadzieje ze wieczorem zajrze, pozdrawiam :-)

a ja od rana nerw, mam dziś mieć gości i sie spóźniają od 12!!!!!!! Nienawidze, a co ja qwa jestem, hotel, że można zachodzić o dowolnej godz??? ale opieprze...

słonko od razu radośniej jak jesteś... a ja na obiad mam fosolową na boczku i pieczonego łososia z warzywami i ryżem- mam męża rybożerce...

Tymek dużo zdrówka, chłopie!

słonko, aga_k_m a czego się spodziewałyście, że zacznę od Ave Satan i growlem przemówię? Czy że będe miała tak zachrypnięty głos, jak po spirytusie... ja miłą dziewczynką jestem to i miły głos mam- jak wszystkie pulchniaki:-p:-p:-p:-p

kasiu ja jestem niewinna- jak zwykle, ale gotowanie i pieczenie wciaga, to prawdziwy nałóg...

a i przyszla dziś paczka do nas z nową yerba mate, uzależniłam się, nawet sobie bombillę kupiłam- taką specjalną rurkę do mate... a miałabym drugą torebkę za to:sorry2:
a propos paczki, mój mąż wytresował listonosza, chłop dzwoni domofonem, ja jeszcze nie zdążyłam nawet podejść, a ten łapie za telefon i dzwoni do męża, że jest paczka... podeszłam, odbieram domofon i słyszę: "Panie Michale, faktycznie jest ktoś... (a do mnie) Paczka dla pana Michała!"- facet podchodzi pod drzwi i już w miejscu gdzie mam się podpisać, poniżej w nawiasie jest wpisane "żona".. zgłupiałam a mąż dumny...

tsarina, nie dziiwe się że cię wkur.... bieże!! ochrzań!!!!

wrzuć przepis na łososia i fasolową. Może wkońcu i mnie do kuchni zniesie. :dry:

Iwonko - PODZIWIAM CIĘ!!! Kurcze...ja bym chyba zatłukła Twego chłopa czymkolwiek by sie dało
Cieszę się, że papierologię masz już wyprowadzoną, i że nie dałaś się podejść - ma tupet sk..wiel jeden!!!

Przytulam Cię mocno - i pamiętaj, że wspieramy Cię wszystkim czy sie tylko da (sercem, rękoma, nogami, pięściami a nawet walkami (jak będzie potrzeba to zrobimy nalot na tego Twojego ExChłopa)

Tsarino - hahhaha - no właśnie tego AVE SATAN mi brakowało (a gdzie carycowy nick??):-D:-D:-D

Slonko - pozdrów M i "pobiduj" go po zabiegu - zapewne będzie tego potrzebował;-):-D

Kasiu - no mniamu mniamu.... Gratulacje!!!

Marzenko, Moniko - Jaga też jeszcze nie zapierdziela na raczka (raczej probuje) - ale i tak jest szybka, hehe. Stanie na nożkach bardzo jej się podoba, ale chwieje się niemiłosiernie, wiec zaraz próbuję ja do siadu zmusić (nie zawsze się da...):sorry2::dry:

Marzenko - podawanie tej wody w nocy to był chyba bardzo dobry pomysł. Przynajmniej jej nic nie meczylo. No inajważniejsze, ze dzisiaj jest juz ok.

tsarino - no to ładnie masz wytresowanego listonosza...:-D:-D:-D - nawet podpisuje się za Ciebie :-D:-D:-D kurcze... Nasz by nawet nie zaproponowal sygnału telefonem :wściekła/y:(aczkolwiek wie, ze zawsze ktos jest w domu - apropo musze sprawdzic czy nie ma awiza w skrzynce:dry:)

reklama
dobhry wieczor kobity :)

m pojechal do kolegi, maciek rozbiera choiinke a ja mohe w koncu posiedziec sobie na BB. Dziewuszki powiedzcie mi ze jezeli mialam @ 1 dzien a reszta to plamienia, a test wykazal ze niby nie ejstem w ciazy :-( to chyba na 100% to nie ejst pewne tym bardziej ze robilam ok godz 23.:-)

Do góry